Reklam

EVİNİZİ KIŞA HAZIRLAYACAK İPUÇLARI

EVİNİZİ KIŞA HAZIRLAYACAK İPUÇLARI

img

Kış mevsimine uygun ev dekorasyonu nasıl olmalıdır ? " sorularının cevaplarını birlikte arayarak 2020-2021 kış sezonunu ev dekorasyonunu birlikte hazırlayalım.

Kış mevsimi geldiği zaman, bol oksijenli ve sıcak bir dönemden sonra soğuğa ve kasvete adapte olmamız zorlaşıyor. daha çok evde vakit geçirmeye başlıyor ve dışarıdaki sıcacık zamanlarımıza da fazlası ile özlem duymaya başlıyoruz. Gelip çatan bu kış aylarında, bizler de iç alan dekorasyonlarımızı en önemlisi de ev dekorasyonlarımızı kış mevsimine göre uyarlayarak daha güzel vakit geçirmeye çalışabiliriz.

"Peki bunu nasıl yapacağız ? Kış mevsimine uygun ev dekorasyonu nasıl olmalıdır ? " sorularının cevaplarını birlikte arayarak 2020-2021 kış sezonunu ev dekorasyonunu birlikte hazırlayalım.

Işık Olmazsa Olmaz Bir Ayrıntı

Ev dekorasyonunda mevsim fark etmeksizin belki de en önemli ayrıntılardan biri aydınlarma. Kötü bir aydınlatma seçimi ile muhteşem güzellikteki bir ev dekorasyonunu ve mobilya seçimini çok kötü gösterebileceğiniz gibi doğru bir aydınlatma ile evinizi oldukça güzel bir şekle sokabilirsiniz. 

Özellikle kış mevsiminde ve kış dekorasyonlarında, aydınlatma her şeydir diyebiliriz. dışarıdaki kasvetli ve boğucu havayı kırarak eve canlılık verecek olan aydınlatma, doğru aydınlatma modelleri ile oldukça da şık gelebilir. Elbette ki bu tamamen tercih meselesi. Aydınlatma kullanmak yerine beyaz renk ile de evinizi, yaz havasını getirebilir ve ferahlığı yakalayarak kış havasından uzaklaşabilirsiniz. Beyaz renk ile birlikte kullanacağınız sıcak tonlar hem gördüğünüz zaman içinizi açacak hem de sizi mutlu edecektir.

Kontrast Renkler Kullanın

Kış renklerinden bir türlü vazgeçemiyor, laciverti, siyahı ve griyi evinizin her alanında görmek istiyor ancak kış aylarında bu sizi boğuyorsa, kontrast renkler kullanmayı deneyin. Örneğin gri bir koltuk takımınız var ise üstünü neon sarı veya fuşya yastıklar ile süsleyerek sıcak ile soğuğu bir ara kullanabilirsiniz.

Tarçın Rengi Ve Kahverengi Her Alanda Kullanılabilir

Toprak renkleri hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde olmazsa olmazların arasında. Kızıla çalan tarçın rengi veya açık kahverengi mobilya modelleri ile evinize toprağın sıcaklığını getirebilirsiniz. Ancak bu renkleri evinizde yoğunluklu olarak kullanmak istemiyorsanız, sizlere tavsiyemiz ahşap mobilyalar.

AHŞAP MOBİLYALAR NASIL KULLANILMALIDIR? yazımızı okuyarak ahşap mobilya kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Koltuk Süsleri Bambaşka Bir Dekorasyon Örneği

Renkli kilimler, büyük çiçek desenli battaniyeler özellikle kış aylarında içimizi ısıtıyor. Koltuklarınızın üzerine örteceğiniz kalın kumaşlı ve desenli koltuk örtüleri ile kış mevsimine uygun bir alan yaratabilirsiniz. Aynı zamanda da peluş yastıklar ile de koltuklarınızı süsleyebilirsiniz.