Reklam

VİLNİUS YATAK ODASI TAKIMI

VİLNİUS YATAK ODASI TAKIMI

VİLNİUS YATAK ODASI TAKIMI mobilyası Sarıçam Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

KLASİK MOBİLYANIN ZİRVESİ;  SRÇ MOBİLYA, YATAK ODASI

Geçmişten günümüze geniş kullanım alanı bulan, oldukça eski zamanlardan beri üretilen ve yoğun ilgi gören tarzını ve karakterini koruyarak günümüze kadar ulaşan klasik mobilya, ahşabın, kumaşın el emeği ile işlendiği, birleştirildiği ve şekillendirildiği dönemlerden bugüne birer el emeği birer sanat eseri niteliği taşımaktadır. Özellikle kadınların ilgisini çeken en önemli dekor seçenekleri içerisinde yer alan ve yeni evlenenler için de oldukça değerli olan klasik yatak odaları, göz kamaştırıcı tasarımsal çizgilere sahiptir. 

Klasik mobilya tarzı, yüzyıllar boyu süre gelen saray kültüründe de mobilyalarının genel karakterini meydana getirmektedir.  Günümüzde klasik mobilyalar oldukça modern ve şık bir görünüme sahiptir. Evini lüks dekorasyonda tasarlamak isteyen kişilerin incelediği mobilyalar arasındadır. Yalılarda, villalarda, makam odalarında, yönetici odalarında klasik mobilyalar tercih edilen mobilyalar arasında yer almaktadır.

Klasik yatak odası takımı modelleri genellikle oldukça gösterişli olan yatak odası takımları arasında yer almaktadır. Diğer mobilyalarda olduğu gibi klasik yatak odası takımı mobilyaları da dayanıklı ahşap malzemelerden üretilmektedirler. Oldukça kaliteli ve sağlam olması klasik yatak odası takımlarının önemli özellikleri arasında yer almaktadır.

Klasik yatak odası modellerinde de diğer mobilya takımlarındaki gibi farklı modeller bulunmaktadır.  Gardıropların içlerinde yer alan raf düzenlemeleri eşyaların konumlandırılması ve yeteri alan sağlanması için oldukça önemlidir. Eşyalarınızı göz önünde bulundurarak sizin için uygun olan düzene ve klasik tarsıma sahip gardırobu seçebilirsiniz. Online satın alma seçeneği de sunan klasik yatak odaları, özel dekorasyon çalışmalarının en önemli unsurudur.


GÜNÜMÜZÜN LÜKSÜNÜ PROFESYONEL TASARIMLARLA  YAŞAM ALANLARINIZA TAŞIYIN 
Pratik, estetik ve oldukça görkemli özelliklere sahip olan klasik yatak odası modelleri, mobilya dünyasının en etkili çözümlerini ve mükemmel seçeneklerini bir araya getirmektedir. Çok zengin desen ve kumaş özellikleri bulunan ve istenilen kalitede görsel efektleri bir araya getiren klasik tarz, görkemli ve gösterişli dekorasyon çalışmalarının en çok tercih edilen seçenekleri arasında yer almaktadır. Ortopedik yatak ile takviye edilen ve odanın havasını tamamen değiştiren başlık seçenekleriyle, hayalinizdeki oda tasarımlarını bir araya getiren bu çalışmalar, günümüzün lüksünü yaşam alanlarınıza taşımaktadır. 

Klasik mobilya denince akla gelen en önemli adres olan SRÇ Mobilya, kaliteli kullanım seçeneklerine sahip olan geniş ürün yelpazesiyle, mobilya dünyasının en seçkin tercihlerinden biri olarak dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde sizlerle. 
 

VİLNİUS YATAK ODASI TAKIMI Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Sarıçam Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Sarıçam Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Sarıçam Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 17B Blok No: 5-7-9-11 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 17B Blok No: 5-7-9-11 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 0243-45
Fax: +90 212 675 2445
Websitesi: www.saricammobilya.com.tr

Sarıçam Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi