Reklam

Masa Lambası

Masa Lambası

Masa Lambası mobilyası Ceylan Bronz Aydınlatma mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

   Siz evinize güneş ışığını getiremiyorsunuz diye biz size doğalı kadar sağlıklı ve güzel olanını getirdik. Ceylan Brornz Aydınlatma, Türkiye'de ve hatta dünyada birçok ilke imza atmış ve hala daha atmaya devam eden bir marka. Global pazarda da kendisini gösteren ve birçok ödüle layık görülen firmamız, sizler için en iyiyi, en sağlıklıyı ve şık olanı tasarlamaya devam ediyor.

   Lambanın içinde bulunan aydınlatmanın, ev içine yansıtmış olduğu ışığın miktarına kadar hepsini hesaplayarak ve düzenleyerek tasarlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki ev dekorasyonlarında aslında en belirleyici ve tamamlayıcı olan "aydınlatmalardır." Bizler de bu bilgiye dayanarak, siz değerli müşterilerimiz için hem şık hem de oldukça kullanışlı olan bu masa lambasını tasarladık. Evin her odasında rahatlıkla kullanabileceğiniz masa lambası; isterseniz sadece bir aksesuar isterseniz de geceleri yüreğinizi ve odanızı aydınlatacak bir lamba olabilir.

Masa Lambası Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Ceylan Bronz Aydınlatma firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Ceylan Bronz Aydınlatma ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Ceylan Bronz Aydınlatma firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 8B Blok No: 18-20-22 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 8B Blok No: 18-20-22 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 2213

Websitesi: www.ceylanaydinlatma.com

Ceylan Bronz Aydınlatma Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi