Reklam

HERMES YEMEK ODASI TAKIMI

HERMES YEMEK ODASI TAKIMI

HERMES YEMEK ODASI TAKIMI mobilyası Sarıçam Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

SADELİĞİ VE SICAK BİR GÖRÜNÜMÜ SEVENLER İÇİN

Klasik yemek odası takımları klasik mobilyalar arasında oldukça beğenilen ve tercih edilen ürünlerdir. Oldukça gösterişli masa, sandalye ve vitrinlere sahip olan klasik yemek odası takımları birçok kişi tarafından beğenilen ve kullanılan mobilyalar arasında yer almaktadır. Diğer yemek masalarında mevcut olan kapanıp açılma özelliği klasik yemek masalarında bulunmayabilir. Bu nedenle diğer yemek masalarına göre daha büyük olabilmektedir. Geniş ölçülerde olduğu için özellikle büyük alanlarda kullanılan klasik yemek odası mobilyaları oldukça gösterişli ve dekoratif ürünlerdir.

Klasik dekorasyon tasarımı altında üretimleri gerçekleştirmiş olan birbirinden şık dizaynlar ile hazırlanmış klasik yemek odaları, tarz çizgiler ile klasik görünümü bir arada buluşturan yeni nesil yemek odalarını olarak yaşam alanlarınızı süslemektedir. Kişisel özeliklere bağlı kalarak ve ayrıca oturma odasının boyutları ile tarzına uygun şekilde hazırlanan bu ürünler keyifle seçim yapa imkanı sunmaktadır. El emeği göz nuru işçilikle bir araya getirilen ve harika bir görünüm oluşturan klasik yemek odası modelleri, kaliteli malzeme yapısı sayesinde de uzun ömürlüdür.

LÜKSÜN YAŞAM ALANLARINIZA HARİKA YANSIMASI

Şıklığı ön plana çıkaran ve birbirinden değişik parçalar ile kusursuz bir uyum sergileyen klasik yemek odaları, yeni nesil modern çizgileriyle estetik bir izlenimi de mekanlara getirmektedir. Konsol ve konsol aynası ile birlikte üretimleri yapılmış sandalye ve masalar, harika bir uyum sağlayan takımlar halinde lüksü hayatınıza en güzel örnekleriyle taşımaktadır. Özellikle son dönemlerde en çok tercih edilen çeşitler arasında yer alan klasik yemek odası modelleri, her sezon en trend tarzı ile şıklığı mekanlara sunmaktadır.

GÜVENLE SEÇEBİLİRSİNİZ

Tek ya da dört ayak masa tasarımlarıyla mükemmel bir uyum sağlayarak mekanlara hoş bir izlenim kazandıran klasik yemek odaları, bütün farklı boyutlara sahip odalar için uygun seçeneklerle tasarlanmaktadır. Görsel şıklığın yanı sıra konforlu bir kullanım imkanı da sağlayan, geniş bir ürün yelpazesine sahip yemek odası takımları, güven ile seçilip satın alınabilir. Sadeliği ve sıcak bir görünümü sevenler için klasik yemek odası modelleri en doğru seçenekler arasında yer almaktadır.

Sizde klasik dekorasyonlardan hoşlanıyorsanız klasik yemek odası takımı seçenekleri arasından sizin için en uygunu olabilecek klasik mobilya takımını SRÇ Mobilya kalitesi ile dünyanın en büyük mobilya kenti Masko Mobilya Kenti’nde bulabilirsiniz.

HERMES YEMEK ODASI TAKIMI Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Sarıçam Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Sarıçam Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Sarıçam Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 17B Blok No: 5-7-9-11 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 17B Blok No: 5-7-9-11 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 0243-45
Fax: +90 212 675 2445
Websitesi: www.saricammobilya.com.tr

Sarıçam Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi