Reklam

Big Ben Genç Odası

Big Ben Genç Odası

Big Ben Genç Odası mobilyası Bebishroom mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Big Ben'in çanlarını duyuyor musun? Vaktin gece yarısına vardığına işaret ediyor. Şimdi en güzel hayallere doğru yolculuğa çıkma vakti! Tıpkı odasından çıkmadan dünyaları dolaşan tüm hayalperestler gibi... Efsanevi dedektifimiz Sherlock Holmes'in yaratıcısı da onlardan biriydi. Zaten hayal gücünün ulaştığı noktaya hangi gerçeklik ulaşabilir ki? Yolculuğumuz, fikirlerin ve hayal gücünün şehri Londra'ya... Çift katlı otobüsleri, telefon kulübeleri ve gizemlerle dolu metro hatlarıyla, Birleşik Krallığın özgür şehri Londra! Kendine ait bu renkli dünyada en derin hayallere daldığında ya da Big Ben'in sesiyle gerçekliğe uyandığında her zaman kendi krallığının baş köşesindesin!

   Biiiiiigg Been! Peki ya çanlar kimin için çalıyor? Bebishroom, daha önce hiç benzeri görülmemiş bir tasarıma daha imza atıp İngiltere'yi evlerinize taşıyor. Daha önce hiç kimsenin yapmadığı kadar çılgınca bir tasarım yaparak modern İngiltere yansımasını odalarımızın içine kadar taşıyor. Big Ben Genç Odası, yurtdışında bulunan bir saat kulesinden esinlenerek tasarlanmış ve imal edilmiştir.

   Farklı tasarımı yanında, kullanışlı haliylede gençlerin en çok tercih ettiği oda takımlarından biri olan Big Ben Genç Oda Takımı, kırmızı ve siyahın güzel renk uyumu ile birlikte karşı koyulmaz bir güzellikte ve modernlikte. İlk gördüğünüz anda "işte aradığım" bu diyeceğiniz genç odamız; sizi alıp götürün Londra'nın en orta yerine bırakacak. Birleşik Krallık'ın dedektif ruhu işte tam da sensin!

   Birbirinden farklı renk seçeneği ve özelliği ile, isteğe ve odanızın boyutuna göre imal edilebilen seçenekleri ile oda takımımız, evinizde yarattığınız hayal dünyanızı en yukarılara taşımaya devam edecek. Unutmayın, hayal gücünün olmadığı hiç bir yerde güzel bir yaşam yoktur. 

Big Ben Genç Odası Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Bebishroom firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Bebishroom ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Bebishroom firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 9A Blok No: 35-37 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 9A Blok No: 35-37 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 25 40
Fax: +90 212 675 25 40
Websitesi: www.bebishroom.com

Bebishroom Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi