Reklam

İndigo Koltuk Takımı

İndigo Koltuk Takımı

İndigo Koltuk Takımı mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Studio Collection - İndigo Deluxe Takım Genel Bilgiler • İndigo Deluxe takımı modern hatları ve farklı tasarım çizgisi ile ön plana çıkmaktadır. • Ayaklarda kullanılan ahşap ve metalin görsel zenginliği, modern çizgi ile birleştirilerek ön plana çıkartılmıştır. • Konforlu oturum yapısı ile yaşam alanlarına ekstra güzellik katmaktadır. • • Tüketicilerin beğeni ve fiyat tercihlerine göre ahşap iskeletli ve regular tarzda iki farklı berjer alternatifi sunulmaktadır. • Renk uyumu, tarzı, ince zevklere hitap eden detayları ve estetik tasarımı ile ön plana çıkmaktadır. Ünitelerde yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır. Ürün üçlü ünitesi yatak olma özelliğine sahiptir. Üçlü ünitelerin sırt kısmında kapitone dikiş uygulaması yapılmış olup, üç adet birbirinden şık kırlentuygulaması ile zengin bir görsellik sunulmuştur. İndigo yemek odası takımı ve Compact Tv ünitesine konsept olarak tasarlanmıştır. Konsept Ürünler İndigo Yemek Odası Takımı, İndigo Orta Sehpa, İndigo Zigon Sehpa, İndigo Compact TV Ünitesi, İndigo Plazma TV Sehpası,

İndigo Koltuk Takımı Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi