Reklam

Roxy Koltuk Takımı

Roxy Koltuk Takımı

Roxy Koltuk Takımı mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Şık ve konforlu bir takım arayanlar için Roxy Koltuk Takımı zarif çizgileriyle oturma odanıza şıklık kazandırıyor Yatak olabilme özelliği ile kullanışlı ve konforlu bir oturma alanı sunan Roxy Koltuk Takımı, konsepti ile uyumlu ayak tasarımı, modern görünümünü salonlara şıklık katıyor Modern tasarımı ve zarif detaylarıyla Roxy KoltukTakımı Modern tarzın şık ve fonksiyonel yapısı ile ön plana çıkmaktadır. Ünitelerde yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır. Ürünümüzde üçlü, ikili ve berjer ünitelerinden oluşmaktadır. Üçlü ünitede kullanılan yatak mekanizması ile ürüne ekstra fonksiyonellik kazandırılmıştır. Konsepti ile uyumlu ayak tasarımı ile salonlara şıklık katıyor. Zengin kumaş ve kırlent uygulamaları ile farklı renk alternatifleri sunmaktadır. Roxy Yemek Odası Takımı ve TV Ünitesine konsept olarak tasarlanmıştır. Renk uyumu, tarzı, ince zevklere hitap eden detayları ve estetik tasarımı ile ön plana çıkmaktadır. Kol kısmında yer alanhareket uygulamaları ile görsel zenginlik sunmaktadır. İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır.

Roxy Koltuk Takımı Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi