Reklam

Talia Koltuk Takımı

Talia Koltuk Takımı

Talia Koltuk Takımı mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

YENİLİKÇİ BİR TARZ… Soft tasarım hatları, zarif ayak uygulaması ve tarzı ile bütünleşen renk kombinasyonları ile TALİA KOLTUK TAKIMI. Yüksek konforlu oturumu ile rahatlığı maksimum seviyeye çıkartırken, tarzın etkileyici zarafetini zengin ve gösterişli kırlentleriyle göz dolduran huzurlu bir tarza hayat veriyor. Renk uyumu, tarzı, ince zevklere hitap eden detayları ve estetik tasarımı ile ön plana çıkmaktadır. Kol ve sırt kısmında yer alan dikey çektirme uygulamaları ile görsel zenginlik sunmaktadır. Ünitelerde yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır. Hem ürünü ihtiyaçlarınıza uygun hale getirmeye hem de bu deneyimi basitleştirmek için fonksiyon ve kalite odaklı modern ihtiyaçlara uygun deneyimlerin geliştirilmesi sağlanmıştır. Tasarıma özel kumaş kombinasyonları ile farklı renk alternatifi sunmaktadır. İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Ürünümüzün üçlü koltuğunda sırt mekanizması ile yatak özelliği bulunmaktadır. Talia Koltuk Takımı, Yemek Odası takımı ile konsept olarak tasarlanmıştır. Talia Koltuk takımı modern hatları ve farklı tasarım çizgisi ile ön plana çıkmaktadır.

Talia Koltuk Takımı Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi