Reklam

Smart Ofis Kanepeleri

Smart Ofis Kanepeleri

Smart Ofis Kanepeleri mobilyası Sempre Ofis Mobilyaları mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

   Kırmızı her zaman enerjinin ve pozitifliğin rengi olmuştur. Bu nedenle de mobilyalarda kırmızı rengini kullanmak hem modern çağa ayak uydurmak hem de enerjinizi dışarı vurmak için en güzel yöntemdir. Genel olarak takım mobilyalarda kullanıldığı zaman boğucu bir hava katabilecek bir renk olması nedeni ile de genellikle daha minimalist eşyalarda kırmızı rengini kullanmak; bulunduğunuz ortama daha havalı bir görünüm kazandıracaktır.

   Smart ofis mobilyası, sıkıcı ve kasvetli ofis ortamınızdan çıkıp biraz olsun enerji toplamanız için yeni trend olan canlı renklerde üretilmiştir. Bunun yanı sıra kullanılan kumaşı ile de yakma yapmayan ofis koltuğu, ofisinize gelen tüm misafirlerinizi kendine aşık edecek ve birbirinden farklı canlı renkleri ile de gününüzün güzel geçmesini sağlayacaktır.

Smart Ofis Kanepeleri Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Sempre Ofis Mobilyaları firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Sempre Ofis Mobilyaları ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Sempre Ofis Mobilyaları firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 6B Blok No: 26-28 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 6B Blok No: 26-28 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 02 12

Websitesi: www.sempremobilya.com.tr

Sempre Ofis Mobilyaları Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi