Reklam

Cool Genç Odası

Cool Genç Odası mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Genel Bilgiler Cool Genç OdasıTakımı modern bir tasarıma sahip olup, hem farklı renk uygulamaları hem de kullanılan malzemeleri ile kız ve erkek çocuklarına hitap eden, dikkat çekici bir takımdır. Renk konfigürasyonunda, beyaz, gri, meşe renkler ile detaylarda siyah, yeşil ve sarı renklerin bir araya gelmesi ile bütünlüğü yakalamış olan takım görsel açıdan zenginlik sunarken, gençlerin yaşam alanlarına ekstra bir güzellik katacaktır. İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler kullanım açısından çizilme, sürtünme ve yanmaya dayanıklı olup, kolay temizlenme özelliğine sahiptir. Dolap kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalar engellenilerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır. Sürgülü ve 3 kapaklı dolap olarak iki alternatif dolap bulunmaktadır. Kullanılan yüksek ayaklar ile temizlik kolaylığı sağlanırken, komodin ve karyolada kullanılan tekerlek detayı ile fonksiyonellik arttırılmıştır. Kullanışlı depolama alanlarına sahip gardıropları ile Cool Genç Odası takımı modern tarzının yanı sıra gençlerin yaşam alanlarına hem konfor hem de eğlence ve renk katacaktır. Takım içerisinde yer alan ranzanın ayrılabilir olması özelliği ile kullanım çeşitliliği sağlanmıştır. Kitaplıkta kullanılan kapaklı bölmeler ve dış çekmece uygulaması ile takımda depolama alanları arttırılmıştır.

Cool Genç Odası Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi