Reklam

PANTERA KLASİK OFİS MAKAM TAKIMI

PANTERA KLASİK OFİS MAKAM TAKIMI

PANTERA KLASİK OFİS MAKAM TAKIMI mobilyası SUİTE OFİS mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Pantera Klasik Ofis Makam takımı, ahşabın tüm güzelliğini yansıtan muhteşem bir tasarımdır.Patronların ve üst düzey yöneticilerin otoritesini ve saygınlığını yansıtan takım,talebe göre değişsen renk ve ölçülerde hazırlanmaktadır.Masa etejer ve sehpanın dört tarafını çevreleyen estetik perdeler göz alıcıdır.Bir makam odasından beklenen tüm ağırlığı ve görkemi sunan mobilya takımında göz alıcı işçilik ve görsellik ön plandadır.Depolama alanı olarak yeterli olan dolapta,kapaklı ve raflı bölmeler tüm ofis için gerekli tüm özellikleri taşımaktadır.

   "Ben klasik severim asla çizgimden de şaşmam, modernlik pek bana uygun değil" diyen kesimden misiniz ? O zaman Pantera Klasik Ofis Makam Takımını şüphesiz ki sizi düşünerek tasarladık. Çünkü klasikliği ve gelenekselliğin buram buram işlendiği, her ayrıntısında başka bir gelenek yapıya rastlayacağınız makam takımımız 19. ve 20. yılın başındaki o "nayır nolamaz" akımından esinlenerek tasarlandı.

   Birden çok mobilya çeşidiyle kombinasyon oluşturularak düzenlenen makam takımı, tamamen doğal ahşaptan imal edilmiştir. Pürüzsüz ve dayanıklı yapısı ile tüm ofislere uygun olan makam takımı, şık görüntüsü ile de gören herkesi kendine büyülüyor. Kurumsal kimliğinizden ödün vermeden ilerleğiniz bu yolda Pantere, sağlamlığı ve uzun yıllar kullanılabilir olma özelliği ile en sadık yaveriniz olacak.

PANTERA KLASİK OFİS MAKAM TAKIMI Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan SUİTE OFİS firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da SUİTE OFİS ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

SUİTE OFİS firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 9B Blok No: 2 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 9B Blok No: 2 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 08 40
Fax: +90 212 675 13 23
Websitesi: www.suiteoffice.com.tr/

SUİTE OFİS Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi