Reklam

Stress Free Yatak

Stress Free Yatak

Stress Free Yatak mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

İstikbal’in geliştirdiği Stress Therapy teknolojisiyle üretilen Stress Free yatak, anti-statik pedi ve ultra ortopedik yapısı ile stresi azaltmaya yardımcı oluyor. Zihin ve vücudu olumsuz etkilerden arındırarak maksimum rahatlık sunuyor. Stresi dışarıda bırakmak için... Stress Free Çıkarılabilir, yıkanabilir ped Stress Free yatağın üstündeki ped, diğer yataklardan farklı olarak çıkarılabilir ve yıkanabilir özelliğe sahip. Stress Free yatak sadece stressiz ve sağlıklı bir uyku değil, aynı zamanda ekstra kullanım rahatlığı da sağlıyor. Su itici üst yüzey Stress Free yatakta pedin altında yer alan, yatağın üst yüzeyindeki kumaş, su itici aprelidir. Böylece yatağınız ıslansa bile ıslaklığın iç yüzeye geçmesini geciktirir. Anti-statik kumaş Yüzeyi Relaxtic apre ile kaplı olan anti-statik kumaş, Stress Free yatağın stresi azaltmaya yardımcı olmasını sağlıyor. Anti-statik kumaş, bilimsel araştırma yapan resmi kuruluşlar tarafından onaylanmıştır. SL kesintisiz yay sistemi Sadece İstikbal yataklarında bulabileceğiniz, full ortopedik ve sert yatak isteyenler için geliştirilmiş en nitelikli yay sistemi.

Stress Free Yatak Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi