Reklam

Sleepwell Energy Yatak

Sleepwell Energy Yatak mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Gün içinde zamanla yarışır halde işlerimizi yetiştirmeye çalışırken çok yoruluyoruz. Akşam eve geldiğimizde ise neredeyse tüm enerjimizi kaybetmiş oluyoruz. İstikbal’in gün boyu kaybedilen enerjinin geri kazanılmasına yardımcı olan Quantech Sleep Teknolojisi ile üretilen kumaşları ve Viscojel Teknolojisi ile artık tüm bu sorunlar geride kalıyor. En iyi uykuya ulaşmak için üretilen İstikbal Sleepwell Energy Yatak, size yeni güne enerjik uyanmanız için gerekli olan konforu sunuyor. Özellik: Gün boyu kaybedilen enerjiyi geri kazanmak ve yeni güne tam enerjiyle uyanmak için en iyi uyku ortamını sunar. Bir tarafı sert diğer tarafı yumuşak yapısıyla iki farklı konfor seçeneği sağlar. Çıkarılabilen pedi konfor tercihine göre yatağın her iki tarafında da rahatlıkla kullanılabilir. Kumaş Teknolojisi: İstikbal’in özel olarak geliştirdiği Quantech Sleep Teknolojisi gün içinde kaybedilen enerjinin uyku sırasında geri kazanılmasına yardımcı olur. Vücut sıcaklığını uyku boyunca dengede tutmaya yardımcı olarak dört mevsim konforlu bir uyku sunar. Su itici özelliğinin yanı sıra kötü kokuları engelleme özelliklerine de sahiptir. Konfor: İç malzemesindeki Viscojel teknolojili süngeri ve havuzlamalı SL yay sistemi sayesinde konforlu ve rahat bir uyku ortamı sunar. Omurgaya tam destek sağlayarak en uygun pozisyonu oluşturur ve yataktan dinlenmiş olarak uyanılmasını sağlar. Quantech Sleep teknolojili yatak pedi çıkarılabilir ve çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliktedir.

Sleepwell Energy Yatak Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi