Reklam

Detox Prime Yatak

Detox Prime Yatak mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Bentonite Teknolojisi Bentonite; volkanik kül, tüf ve lavların kimyasal olarak ayrışmasından oluşan bir kil türüdür. Yoğun yanardağ faaliyetleri sonucu denize yayılan yanardağ külleri yavaş yavaş değişime uğrayarak Bentonite’yi meydana getirmiştir. Ortaya çıkan bu doğal kil, toksin maddelerin yok edilmesine yardımcı olmasından dolayı detoks malzemesi olarak kullanılmaktadır. Uçucu organik bileşikler (VOC) havadaki toksinler arasında en çok bilinen bileşiklerdir. Bentonite içerikli özel kumaş bu zararlı uçucu gaz ve bileşiklerin parçalanmasına yardımcı olur. Bentonite’in bu özelliği bağımsız laboratuvarlar tarafından test edilmiştir. Bentonite Detox Teknolojili Yatağın Özellikleri Bentonite yatak kumaşı, bu benzersiz kilden gelen polar çekim kuvveti sayesinde ortamda bulunan zararlı uçucu organik bileşiklerin ortamdan uzaklaştırılmasına yardımcı olur; böylece uyku boyunca detoks etkisi sağlar. Detoks etkili yatak kumaşı, tertemiz bir uyku ile güne yenilenerek başlamaya destek olur.

Detox Prime Yatak Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi