Reklam

Bamboo Line Yatak

Bamboo Line Yatak

Bamboo Line Yatak mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Bamboo Line yatak kumaşında kullanılan bamboo; doğallığı, hijyenik olması, nem yönetimi ve hava geçirgenliği ile termal konfora yardımcı olur. Yatakta kullanılan yumuşak tuşeli örgü kumaş, bambo ipliğinin yumuşaklığı ile desteklenmiştir. Bamboo line yatağın, bir yüzeyinde pamuklu katman, diğer yüzeyinde de yünlü katman kullanılmıştır. Pamuklu katman yaz aylarında, yünlü katman ise kış aylarında kullanım için idealdir. Pamuk katmanı doğal ürün grubunda en çok tercih edilen dolgu malzemesidir. Oldukça da yumuşaktır. Yün katmanı ise termal özellikleri itibari ile 4 mevsim tercih edilebilir. Bu katmanların biyolojik olarak çözülebilirliği ve geri dönüşüme uygun olması da sürdürülebilirlik konseptinde yerini almaktadır. Yatağımızın her iki yüzeyinde kullanılan Bamboo teknolojili sünger, kesintisiz SL yay sistemi ve özel kesim kenar destek süngerleri de rahat ve uygun bir uyku ortamı oluşturur ve yataktan dinlenmiş olarak uyanmanıza yardımcı olur. Yatağımızın yüksekliği 30 cm’dir.

Bamboo Line Yatak Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi