Reklam

Rustik Compact Tv Sehpası

Rustik Compact Tv Sehpası

Rustik Compact Tv Sehpası mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Rüyalardan ilham aldık, sarayları odanıza getirdik... Genel Bilgiler Hem renk hem de kullanılan malzemeleriyle oldukça şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Ünitelerde yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır. Takımda Compact Tv Ünitesi ve Plazma Tv sehpası yer almaktadır. Ünite kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalar engellenerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır. Rustic Compact TV Ünitesi altın sarısı ile kombine edilerek görsel açıdan zenginleştirilmiştir. Oval hatlara sahip Rustik Compact TV ünitesi üzerindeki fitil ve süs uygulamaları ile ürün görselliği arttırılmıştır. Konsept Ürünler Rustik Yemek Odası Takımı, Rustik Deluxe Takımı, Rustik Yatak Odası Takımı, Rustik Tv Sehpası, Rustik Dikdörtgen Sehpa, Rustik Zigon Sehpa, Prestige Rustik 4546 Pembe

Rustik Compact Tv Sehpası Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi