Reklam

İndigo Compact Tv Ünitesi

İndigo Compact Tv Ünitesi

İndigo Compact Tv Ünitesi mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Studio Collection - İndigo Compact TV Ünitesi Genel Bilgiler Son derece şık ve farklı bir tasarıma sahip olup, hem renk uygulamaları hem de kullanılan malzemeleriyle üst düzey modern bir tasarıma sahiptir. Plazma yan ünite tüketici tercih ve kullanım alanına göre sağ ya da sol kurulumda kullanılabilecektir. İndigo Compact Tv Ünitesi 140 ekran(55 inch) tv kullanım alanına sahiptir. İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler kullanım açısından çizilme, sürtünme ve yanmaya dayanıklı olup, kolay temizlenme özelliğine sahiptir. Ünite kapaklarına yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalar engellenerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır. Meşe ve antrasit rengin uyumu ve farklı çizgisi ile İndigo Compact Tv Ünitesi görsel açıdan takım zenginleştirilmiştir. Farklı tarzı ve şık tasarımı ile yaşam alanlarına ekstra güzellik katarken, modern çizgileri, kapaklardaki çerçeve etkisi, zarif görünümü, uygulaması ile takım görsel açıdan zenginleştirilmiştir. Renk uyumu, tarzı, ince zevklere hitap eden detayları ve estetik tasarımı ile ön plana çıkmaktadır. Ünitelerde yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır. Konsept Ürünler İndigo Koltuk Takımı, İndigo Yemek Odası Takımı, İndigo Orta Sehpa, İndigo Zigon Sehpa, İndigo Plazma TV Sehpası

İndigo Compact Tv Ünitesi Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi