Reklam

Elite Yatak Odası Takımı

Elite Yatak Odası Takımı mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

İstikbal en güzel rüyalardan ilham aldı. Elite Yatak Odası Takımını tasarladı. Geceleri zarafet dolu gündüzleri ise aydınlık ve ferahlatıcı bir tasarıma sahip olan Elite Yatak Odası Takımı dolap bölmeleri, makyaj aynası, komodin detayları ve daha bir çok parçası ile yatak odanızı geniş bir dünyaya dönüştürüyor. Genel Bilgiler • Elite Yatak Odası Takımı alışılmışın dışında bir çizğiye sahip olup, modern ve klasik çizgilerin birleştiği avangart tasarımı ile üst düzey tasarıma sahip bir üründür. Elite Yatak Odası takımı, tüketicilerimize görsel zenginliğin yanında işlevselliği ve fonksiyonu da beraberinde sunacak bir takımdır. • Birbirini tamamlayan altın renk uygulamaları, farklı tasarıma sahip ayak yapısı, ünite kapakları üzerinde yer alan bronz renkli aynası ve şık kulpdetayları ile görsel açıdan zenginleştirilmiştir. • Takım renk konfigürasyonunda genel itibariyle beyaz renk kullanılmıştır. Highgloss fil dişi renk uygulaması ile altın sarısı renk kombine edilmiştir. • • Gardırop,içerisinde elbiselerin depalanabilmesine olanak sağlayan, iç çekmece, raflı bölmeler ve elbise askılıkları kullanılarak fonksiyonellik arttırılmıştır. • İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler kullanım açısından çizilme, sürtünme ve yanmaya dayanıklı olup, kolay temizlenme özelliğine sahiptir. • Ünite kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalar engellenerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır. • Ünitelerde yerden yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır. • Tuvalet Masası, Komodin ve Şifonyer üst tablası üzerinde yer alan mermer görünümlü kaplaması, yerden yüksek ayak yapısı ile ürünümüz görsel olarak desteklenmiştir. • 5 Kapılı, 6 Kapılı ve Sürgü Kapılı olmak üzere 3 gardırop alternatifi bulunmaktadır. Konsept Ürünler Elite Yemek Odası Takımı, Elite Compact Tv Ünitesi , Elite Koltuk Takımı

Elite Yatak Odası Takımı Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi