Reklam

Diego Yatak Odası Takımı

Diego Yatak Odası Takımı

Diego Yatak Odası Takımı mobilyası İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Cevizin benzersiz şıklığı Genel Bilgiler • Modern bir tasarıma sahip olup, hem renk uygulamaları hem de kullanılan malzemeleriyle üst düzey modern bir tasarıma sahiptir. • İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler kullanım açısından çizilme, sürtünme ve yanmaya dayanıklı olup, kolay temizlenme özelliğine sahiptir. • Ünite kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalar engellenerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır. • • Renk konfigürasyonunda ceviz renk tonu folyo kullanılmış olup, altın rengine sahip özel kulpları ve ayak yapısı detayı ürün görsel açıdan desteklenmiştir. • Sürgü Kapılı Gardırop ünitelerin iç, 6 kapılı gardırop dış kısmında çekmece kullanılmış olup, fonksiyonellik arttırılmıştır.r. • Tuvalet masası çekmecelerinde stoplama sistemi kullanılmıştır. Konsept Ürünler Diego Koltuk Takımı, Diego Yemek Odası Takımı

Diego Yatak Odası Takımı Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 16B Blok No: 1-3-5 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 03 08
Fax: +90 212 675 03 10
Websitesi: www.istikbal.com.tr

İstikbal Mobilya (Gürsan A.Ş.) Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi