Reklam

NATURE YATAK VE NATURE MASAGE YATAK

NATURE YATAK VE NATURE MASAGE YATAK

NATURE YATAK VE NATURE MASAGE YATAK mobilyası İşbir Yatak - Nida Ticaret mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Açık hücreli viskoelastik malzeme ve soya lifli kılıftan oluşan AKILLI YATAK; bel, boyun, sırt ve omuz ağrılarının giderilmesi sürecine yardımcıdır. Vücut ısısı ve basıncına duyarlı yapısıyla sağlıklı bir uyku için ideal ortam sunar. SOYA ÖZLÜ YATAK KILIFLI VİSKOELASTİK YATAK; Soyanın insan vücuduna sağladığı bilinen yararları yatak teknolojisine taşımaktadır. Soya, sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlayarak hazımsızlık ve kabızlığın azalmasına yardımcı olurken, vücutta strese bağlı oluşan zihinsel yorgunluğu ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Kırışıklığı önlemede de çok önemli bir yere sahiptir. Tam açık ve artırılmış hafızalı hücre sayısı ile daha geniş sıcaklık aralığında vücut ısısı ve basınç duyarlılığına sahiptir. Yenilenebilir kaynak kullanımını artırıp doğanın korunmasına katkı sağlar.

NATURE YATAK VE NATURE MASAGE YATAK Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan İşbir Yatak - Nida Ticaret firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da İşbir Yatak - Nida Ticaret ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

İşbir Yatak - Nida Ticaret firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 12A Blok No: 31 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 12A Blok No: 31 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 0020

Websitesi: www.isbiryatak.com

İşbir Yatak - Nida Ticaret Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi