Reklam

Yönetici Koltuğu Nasıl Olmalıdır?

Yönetici Koltuğu Nasıl Olmalıdır?

img

Yönetici koltuğu nasıl olmalıdır ve dikkat edilmesi gereken en önemli noktalara göz gezdirebilirsiniz.

Yönetici Koltuğu Nasıl Olmalıdır ve konforlu bir çalışma koltuğu alırken dikkat etmeniz gerekenleri sizler için derledik. Vaktinizin büyük kısmını geçireceğiniz yönetici veya ofis koltuğunda konfor, her zaman ilk olarak üzerinde durmanı gereken noktalardan biridir. 

Hem modern tasarımlı hem de şık bir ofis koltuğu alırken rahatınızı da düşünmenizde yarar olacaktır. Yönetici koltuğu nasıl olmalıdır ve dikkat edilmesi gereken en önemli noktalara göz gezdirebilirsiniz. 

Çalışma Koltuğu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yönetici koltuğu alırken ofis mobilyası ile uyumlu olan modeller kadar işlevsel ve konforlu kullanım sunması da oldukça önemlidir.

Sağlığınızı koruyan ve bel ve sırt ağrısı yamayan yönetici koltuğu modelleri ile daha rahat bir çalışma alanı oluşturabilmeniz mümkündür. Çalışma koltuğu alırken dikkat edilmesi gerekenler şu şekilde sıralanabilir:

  • Sağlıklı bir yönetici koltuğu alırken ilk olarak koltuk yükseklik ayarına dikkat edilmelidir. Vücut ölçüleriniz ile uyum içerisinde olması gereken koltuk yüksekliği, mutlaka ayarlanabilir özellikte olmalıdır. 
  • Koltuk genişliği de yine rahat etmeniz açısından önem vermeniz gereken noktalardan biridir. Oturma alanının yeterli genişlikte olması çok önemlidir. Ayrıca oturduğunuz zaman üst bacağınızı destekleyecek genişlikteki koltuk modellerini tercih etmelisiniz. 
  • Vücudunuz ile uyum içerisinde olması gereken yönetici koltuğu kesinlikle uygun sırt yüksekliğine ve bel desteğine sahip olmalıdır. Belinizi rahat ettirmesi için mutlaka esnek bel desteği özelliği olan yönetici koltuğu modellerini tercih etmelisiniz. 
  • Konforlu bir yönetici koltuğu almak için en önemli konulardan birisi de koltuğun dönebilme kabiliyetinin olmasıdır. Bu sayede çalışırken sürekli olarak hareket etmek zorunda kaldığınızda bunu daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. 
  • Çalışma koltuğu mutlaka tekerlekli olmalıdır. 

Ofis Koltuğu Nasıl Ayarlanır?

Ofis koltuğunu ayarlarken dik bir pozisyonda oturmalısınız. Ayaklarınızın yere tam basmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ayaklarınız sabit dururken ve sırtınız dik pozisyonda iken, ofis koltuğu ayarı yapmalısınız. Bu sayede sizin için ideal koltuk ayarını yapabilirsiniz. 

Masko içerisinden istediğiniz model ve özelliğe sahip olan yönetici koltuğu modellerini bulabilirsiniz. Üstelik tekli yönetici koltuğu modelleri dışında, ofis veya büro için ihtiyacınız olan tüm mobilyalar da Masko’da bulunmaktadır.