Reklam

YILLARA MEYDAN OKUYAN TASARIMI İLE CHESTER KOLTUK TAKIMLARI

YILLARA MEYDAN OKUYAN TASARIMI İLE CHESTER KOLTUK TAKIMLARI

img

Çarpıcı güzelliği ile tüm evinizin havasını değiştirecek olan chester koltuk takımları ve chester koltuk takımı modellerine sizler de sahip olun.

Dekorasyona katkısı, vermiş olduğu stil ve tarz ile en çok beğendiğimiz mobilya türleri arasında Chesterfield Koltuk daha kısa ve bilinen ismi ile Chester Koltuk geliyor. Zamansız mobilya olarak adlandırabileceğimiz  chester koltuk modelleri, yapısal özellikleri ile adeta yıllara meydan okuyarak 1700’lü yıllardan bugünlere kadar gelmeyi başarmış. Bu modası asla geçmeyecek olan chester koltuk modelleri ve chester koltuk takımları, mobilya yatırımında oldukça sık kullanılan bir koltuk takımı modeli ve tarzı.

Hemen hemen her kitleye hitap eden; istediğiniz zaman, zamanın ötesine geçen bir modernlikte kullanabilceğiniz chester koltuk takımları, isterseniz sizleri sanatın arzulu yıllarına götürerek klasik bir görünüme kavuşabiliyor. 

Eski zamanlarda sadece deriden üretilen ve deri chester koltuk modeli olarak adlandırılan bu koltuk takımları, günümüzde yüzlerce farklı kumaş modeli ve renge göre üretilebilmektedir. Deri mobilyadan çok daha uygun fiyatlı olabilecek kumaşlardan üretilecek olan bu koltuk takımları, bir tık daha günümüze uyarlanmış diyebiliriz.

Öncelikle İngiltere’de ortaya çıkan bu koltuk modelini şu anda da günümüzde birçok farklı firma üretmektedir. Kadife, nubuk gibi birçok farklı kumaştan üretilebilen bu koltuk takımları; özellikle ofis dekorasyonlarında da sıklıkla kullanıyor. Karakteristik dikişi ve kapitone modeli ile ön plana çıkan ve bu şekilde tanınan chester kanepe modelleri, kendine has duruşu ile ev dekorasyonu ve ofis dekorasyonunda eskiyi günümüze getirmeyi başarıyor.

Nasıl dekore edileceğine gelecek olursak…

Chester koltuk takımı ve chester kanepeler oldukça baskın koltuk takımı modelleridir. Bu nedenle de dekore edilirken sadelikten yana olmakta fayda var. Ahşap orta sehpa, ahşap tv ünitesi ve düz bir berjer ile kapitoneli chester kanepenizi çok şık bir şekilde dekore edebilir ve kullanabilirsiniz. 

Ancak lüksü seven biriyseniz ve evinizde gösteriş olsun istiyorsanız, chester koltuğunuzu deri chester koltuk şeklinde seçebilir ya da daha parlak ve baskın renklerin hakim olduğu chester koltuklarını bir arada kullanabilirsiniz. Birden fazla chester koltuğu, karşılıklı koyarak hoş ve şık bir görünüme ev sahipliği yapmış olursunuz. 

Az önce de belirttiğimiz gibi chester koltuk takımları zamansız ve tarzsız mobilya türleridir. Her tarza ve her döneme ait oldukları için klasik ev dekorasyonu, avangard ev dekorasyonunda ve hatta modern ev dekorasyonunuz da bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Önemli olan chester koltuk ile birlikte seçmiş olduğunuz diğer mobilyalar ve ev dekorasyon ürünleri. Ağırlığı bulunan ve oldukça şık bir mobilya türü olan bu koltuk takımlarına yan mobilya seçerken en kaliteli olanlarını tercih etmenizde fayda var. Bu sayede hem dekorasyonunuz bozulmayacak hem de chesterfield koltuk modeliniz çok daha şık bir hal alacaktır.

Masko Mobilya Kenti’ne gelerek en şık chester koltuk takımlarını görebilir ve dekorasyonu ile ilgili iç mimarlar ile ücretsiz görüşme gerçekleştirebilirsiniz.