Reklam

Yılbaşı Dekorasyonu

Yılbaşı Dekorasyonu

img

Yılbaşı dekorasyon fikirleri için blog yazımızı okuyabilir veya yılbaşı dekorasyon ürünleri için Masko'yu ziyaret edebilirsiniz.

Yeni yıla girme heyecanı ile birlikte, insanlar ev dekorasyonlarında da ciddi bir değişime gitti. Yılbaşı konsepti ile tasarlanan ve değiştirilen evler özellikle yılbaşının pandemi koşullarına gelmesi ile birlikte muhteşem güzellikte alanlara dönüşecek ! Genellikle kırmızı ve beyazın hakimiyet kurduğu yeni yıl döneminde yapılacak olan dekorasyonları ve ev dekorasyon ürünlerine gelin birlikte bakalım.

Yılbaşı Ağacı

Bir anda evinizin tüm havasını değiştiren ve sıcacık bir ortam yaratan yılbaşı ağaçları olmazsa olmazlardan. Kimi zaman fazla büyük olan ve evinize yerleştirirken yer bulamayacağız filmlerde gördüğümüz ağaçlar canınızı sıkmasın. Her eve uygun boyutta, kimi zaman sehpanızın bile üstüne koyabileceğiniz ağaçlar elbette var. Yılbaşına uygun bir süslemeyle de en az büyük ağaçlar kadar etkili olacaklarına emin olabilirsiniz.

Yılbaşı Ev Süslemeleri

Yılbaşı konseptinde en çok dikkat çeken şeylerin başında yılbaşı süsleri geliyor. O günü daha anlamlı kılan ve evinizi daha güzel bir yer haline getiren yılbaşı süsleri, dışarıdan parayla satın alınabileceği gibi DIY tekniği ile de yapılabilir. 

DIY tekniğini bir sonraki blog yazımızda ayrıntılı bir şekilde açıklayacağız. Beklemede kalın !

Yılbaşına Uygun Mobilya

Az önce de belirttiğimiz gibi yılbaşı kırmızı ve beyazın hakim olduğu bu dönem. Bu dönem için özel mobilya alamayacağınıza göre, var olan mobilya modellerinizi kırmızı ve beyaz renkler ile süsleyebilirsiniz. Örneğin beyaz ve kırmızı yastık kılıfları ya da koltuk kılıfları ile evinizi süsleyebilirsiniz.