Reklam

YENİLİKÇİ MOBİLYA ANLAYIŞI| NDESIGN

YENİLİKÇİ MOBİLYA ANLAYIŞI| NDESIGN

img

Modern mobilya ve modern ev dekorasyonlarında "yenilikçi mobilya" anlayışını savunan NDesign Mobilya; Masko Mobilya Kenti'nde. Ziyaret edebilirsiniz.

Mobilya seçmek, yeniden ev dekorasyonu hazırlamak uzun süreler isteyebilir. Ve aynı zamanda da güzel bir zevk ve birikim isteyebilir. Ama süreçte en önemlisi güzel, kaliteli ve şık mobilyalar seçmek. Ve bu seçtiğiniz mobilyaları evinizde uygun yerlere güzel bir şekilde dekore etmek. Bu blog yazımızda sizlere tavsiyemiz; hem şık hem de kullanışlı mobilyaları ile son zamanlarda oldukça fazla dikkat çeken NDesign firması.

NDesign Ne Yapıyor?

Mobilya seçmenin sanata dönüşmesi ve bu sanatın evlerimizin motiflerine bürünmesini sağlayan NDesign; ahşabı, kumaşları ve şıklığı bir araya getirerek modern ve kaliteli mobilyalar üretmektedir. Düşünen, tasarlayan ve en kaliteli malzemeler ile tasarımalarını üretime geçiren ve çeyrek asrı aşkın bir süredir mobilyacılık sektöründe kendine başarılı bir yer edinen NDesign mobilya firması, bir yandan da 64 tane ülkeye Türk mobilyasını tanıtmakta ve ihracat gerçekleştirmektedir.

Fonksiyonel, kaliteli, farklı, özgün ve sağlam ürünleri ile bilinen mobilya firması; tüketicilere en dekoratif yaşam alanlarını sunmayı hedeflemektedir.

Modern yemek masası modellerinde koltuk takımlarına, yatak odası takımlarından tv ünitesine kadar her alanda mobilya tasarımı ve üretimi yapan mobilya firması aynı zamanda da kişiye özel yaşam alanları tasarlamakta ve mobilya-dekorasyon iç mimarlık desteği de vermektedir. 

Infınıte Furniture kavramı ile çıkmış oldukları bu yolculukta yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlayan NDesign, satış esnasında vermiş olduğu hizmetler kadar satış sonrası mobilya hizmetleri ile de her zaman müşterinin yanında olmuştur.

Şirket olarak potansiyel üretim gücünün ne olduğunu çok iyi bilen ve bu gücü her zaman en yüksek kalite ile bizlerle buluşturmayı hedefleyen mobilya firması; “sonsuz yenilikçilik” felsefesi ile sizlerinde evinde harikalar yaratmak istiyor. 

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan içindeki yüzlerce firma, binlerce ürün ile geniş bir dekorasyon ve mobilya seçenek yelpazesi sunan Masko Mobilya Kenti’nde bulunan NDesign firmasına gelerek birbirinden yeni, şık ve fonksiyonel mobilyayı yakından görebilir ve firma bünyesinden bulunan iç mimarlardan mobilya dekorasyon hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz 

Eğer Masko’ya herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa, masko.com.tr adresinde bulunan MAĞAZALAR kısmından NDesign firmasını bulabilir, iletişim bilgilerine erişebilir ve güncel mobilyalarını inceleyebilirsiniz.