Reklam

Yeni Geni Yükselir Masa Serisi | Anka Ofis

Yeni Geni Yükselir Masa Serisi | Anka Ofis

img

Yeni nesil masa sistemleri ile Anka Ofis, Masko Mobilya Kenti'nde. Ziyaret edebilirsiniz.

Gelişen çalışma alışkanlıkları ofis mobilyaları sektöründe tasarımdan teknoloji bir çok alanda entegre ürün geliştirmeyi zorunlu hale getirmiştir. Yeni nesil çalışma prensipleri, pandeminin beraberinde getirdiği home ofis çalışma düzeni, ekip çalışmasında ki başarının fark edilmesiyle gelişen açık ofis planları gibi bir çok farklı çalışma alışkanlığı bugün teknolojinin ofis ürünlerine yansımasının önünü de açmıştır. 

Bu fikirle geliştirilmiş Geni serisi elektrikli masa ayakları sayesinde aşağı ve yukarı ayarı yapabilen, 3 farklı konumu hafızasında tutup dilediğiniz yüksekliğe tek tuşla erişebildiğiniz, bluetooth bağlantı ile telefondan kontrolünü yapabildiğiniz yeni nesil bir çalışma masasıdır.

Çalışma süresi boyunca kullanıcının çalışma masası başında duruşu, göz mesafesi, kol dayaması ergonomi açısından çok önemlidir. Geni yüksekliği ayarlanabilir çalışma masası tamamen kullanıcısının çalışma şekline uygun ayarlanabildiği için son derece rahat, konforlu ve sağlıklı çalışma mekanları tasarlar. Tamamen metal olan taşıyıcı karkası ile son derece dayanıklı bir yapı sunan Geni; 120 kg'a kadar taşıyabilmektedir. Yeni nesil çalışma düzenin hızlıca ayak uyduran Geni modeli yenilikçi ve işlevsel çalışma alanları oluşturabilirsiniz.