Reklam

WUX PROJECT İLE SİZİN DE EVİNİZ EN ÖZEL !

WUX PROJECT İLE SİZİN DE EVİNİZ EN ÖZEL !

img

Wux mobilya firması ile hayal ettiğiniz dekorasyona kavuşabilir ve size özel hazırlanan dekorasyon projeleri ile yaşam alanlarınızı baştan yaratabilirsiniz.

İnsanlar yaşam alanlarını oluştururken diğer alışverişlerine oranla çok daha dikkatli ve özenli oluyor. Uzun vadeli olarak kullanılabilecek mobilya alışverişi yapmak ve oluşturduğu dekorasyondan uzun yıllar sıkılmak istemeyenler aynı zamanda da kalite ve şıklık ile birlikte işlevsellik de arıyor. 

Tamamen kendine özel olmasını istediği mobilya dekorasyonu ve aksesuarları ile birlikte, insanlar son zamanlarda bu alanda daha sağlam araştırmalar yapıyor ve kendine uygun olan mobilya firmasını bulmak adına çok daha fazla kriter süzgecinden geçiriyor. Örneğin yeni bir ev aldınız ve tamamen size ait olan bir proje ile kişiye özel dekorasyon yapılmasını istiyorsunuz. Hangi mobilya firmasına güvenirsiniz? Projenizi hangi iç mimara yaptırsınız? Mobilyalarınızı hangi firmadan seçersiniz? Eğe bu süreçte bunları düşünmeye başladıysanız, bizim size çok iyi bir tavsiyemiz bulunuyor; WUX.

WUX mobilya firması, çeyrek asırı geçkin bir süredir mobilyacılık alanında kendini gösteren ve trendleri yakından belirleyen bir mobilya firması. Yapmış olduğu ev dekorasyonu, otel dekorasyonu ve daha birçok özel dekorasyon projesi ile kendini kanıtlamış olan mobilya firması; standart mobilya modellerinin yanı sıra kişiye özel mobilya modelleri ile de geniş bir ürün seçeneğini sizlere sunuyor. 

Kaliteli işçilik ve uzman ellerden çıkan mobilyalarınız ile hayal ettiğiniz mobilya ve ev dekorasyonuna WUX sayesinde kavuşabilirsiniz!

Özel Dekorasyon Projesi Süreci Nasıl İşliyor?

Az önce de bahsettiğimiz gibi WUX sadece mobilya değil aynı zamanda da, işinde uzman iç mimarlar ile öze dekorasyon projeleri gerçekleştiren bir mobilya firması. Dilediğiniz mekanı sadece kendinize özel bir şekilde değiştirmek ve dönüştürmek için WUX iç mimarları ile ön görüşme yapmanız yeterli. Ön görüşmeden sonra gerçekleştirilen 3D çizim tekniği ile mobilyalarınız ve diğer dekorasyon alanlarına yerleştirildikten sonra gerekli değişimler ve istekler doğrultusunda kumaşlar ve materyaller seçilerek üretime geçilmeye başlanabilir. 

Peki ya hangi materyal ve kumaşlar kullanılıyor? 

Standart mobilya modellerinde de özel projelerde de seçilen kumaş ve hammaddeler kullanıcının isteğine göre belirlenmektedir. Ancak hangi ürün seçilirse seçilsin, WUX mobilya firması, seçilmiş olan ürünlerin en kalitelisi ve en dayanıklısını özel işçilikle üretime sokmaktadır. Bu sayede mağdur olmanızı engelliyor ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlıyor.

WUX Mobilya Üretimi De Yapıyor Mu?

WUX mobilya firması sadece özel üretim ve projelendirme yapan bir mobilya firması değil. Aynı zamanda da mobilya üretimi yapan ve bu alanda da kendini kanıtlamış olan bir firma. Wux köşe koltuk modellerinden berjer modellerine, yemek odası takımından luxury yatak odası takımlarına birçok mobilya koleksiyonu bulunan firma; seçmiş ve beğenmiş olduğunuz mobilya modelini sizin istediğiniz renk, ölçü ve boyutlarda size özel olarak üretebilmektedir. 

WUX’u Nereden Bulabiliriz?

WUX mobilya firması, hem Türkiye’nin hem de dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde ürünlerini sergilemekte ve sizlere dekorasyon danışmanlığı vermektedir. Masko’ya gelerek WUX iç mimarları ile görüşebilir, hayal ettiğiniz kafe dekorasyonu, ev dekorasyonu, oda dekorasyonu veya mobilya modellerini kendinize özel olarak ürettirebilirsiniz. 

Ayrıca güncel WUX mobilya modellerini ve dekorasyon örneklerini görmek istiyorsanız masko.com.tr adresinde bulunan mağazalar kısmından WUX’a ulaşabilir ve ürünlerini daha yakından inceleyebilirsiniz.