Reklam

WENGE MOBİLYA | AVANGARDE-LUXURY MOBİLYA MODELLERİ

WENGE MOBİLYA | AVANGARDE-LUXURY MOBİLYA MODELLERİ

img

Masko Mobilya Kenti'nde luxury mobilya modellerinden modern mobilya modellerine kadar her alanda hizmet veren Wenge Mobilya'yı ziyaret edebilirsiniz.

Yeni evlenen çiftler ve evlerini yeniden dekore etmek isteyenler belli kriterlerde mobilya seçimi yaparlarken ayrılabiliyorlar. Kimisi mobilyada şıklığı ön plana çıkarırken kimisi mobilyada ucuzluk arıyor. Anca yapılan bu ayrım, doğru seçim yapılmadığı zaman büyük bir yanılgı ve dezavantaj olarak geri dönebiliyor.

Bu nedenle de mobilya seçimi yaparken veya ev dekorasyonunuzu değiştirirken bu iki özelliğinde ortak olduğu mobilya firmasını tercih etmeniz ve alışverişinizi belirlediğiniz ölçeklerde yapmanız gerekiyor. İşte Wenge Mobilya, aradığınız uygun fiyatlı mobilya modellerini sizlere sunan, bu uygun fiyatın yanı sırada da ekstra bir şıklık ve işlevsellik sunan bir mobilya firması.

Modern mobilya modellerinde luxury mobilyaya, art-deco mobilya modellerinden avangard mobilya modellerini aradığını tüm özellik ve yapıdaki mobilya modellerini ve ev dekorasyon ürünlerini size sunan Wenge Mobilya, İstanbul Masko Mobilya Kenti’nde sizlere hizmet vermektedir.

Wenge Mobilya Özel Koleksiyonları

Genç,dinamik ve idealist kadrosu ile etik ve günceli bir çalışma sunan Wenge Mobilya, mobilyacılık sektöründe hem yurt içinde hem de yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi başarmıştır.

TUDOR KOLTUK TAKIMI

Müşterilerinin bireysel ve kurumsal renkleriyle kendi trendlerini oluşturma fırsatı veren planlı üretim ve tasarım yapan firma aynı zamanda da standart ürünlerinin yanı sıra proje bazlı özel tasarım ve iç mimarlık desteği de vermektedir.

Sadece mobilya üretmiyor aynı zamanda da ev dekorasyonunuzu sizin için yapıyor!



LOTUS YEMEK ODASI

Konfor, estetik ve şıklığı beklentileriniz doğrultusunda modern, avangarde dekorasyon, neoklasik olarak sizlere sunabilen mobilya firması, satış esnasındaki hizmetinin yanı sıra satış sonra hizmetleri ile yüzde yüz müşteri memnuniyetini kazanmayı başarmıştır.



DURU TV ÜNİTESİ

Wenge Mobilya Firmasına Nereden Ulaşabilirim?

Türkiye’nin ve hatta dünyanın en büyük mobilya alışveriş pazarı olan Masko Mobilya Kenti bünyesindeki 778 tane mobilya firması ile hem mobilya hem de ev dekorasyon ürünlerinizi bulmasınıza fayda sağlamaktadır. 



REGNUM YATAK ODASI TAKIMI

İşte Wenge Mobilya’da, İstanbul’da bulunan Masko Mobilya Kenti’nde, tamamen Masko güvencesi ile sizlere hizmet vermektedir. Dilerseniz Masko’yu ziyaret ederek Wenge Mobilya’yı ziyaret edebileceğiniz gibi isterseniz de güncel ürünlerinin bulunduğu masko.com.tr adresindeki “mağazalar” kısmından Wenge Mobilya’yı inceleyebilirsiniz.