Reklam

WELTEW HOME | USTALIKLA ZARAFET- ÇAĞI YAKALAYAN TASARIMLAR

WELTEW HOME | USTALIKLA ZARAFET- ÇAĞI YAKALAYAN TASARIMLAR

img

Weltew Mobilya ile Weltew yatak odasından, weltew genç odasına, koltuk takımından yemek masasına kadar her şeyi bulabilirsiniz. Weltew Home Masko'da.

Herkesin kendi istek ve ihtiyaçlarına göre farklı zevkleri, mobilyaları ve dekorasyon ürünleri bulunuyor. Küçük bir evi olan da, büyük eve sahip olan da; modern dekorasyonu benimseyen de… Herkesin şıklık anlayışına göre mobilya ve ev dekorasyon ürünü bulması için tek bir adres var o da Weltew Home. Dünyanın en büyük mobilya kenti Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Weltew Home, çağın ötesindeki modern mobilya tasarımları ile şıklığını konuşturuyor.

Weltew Home Kalitesi İle Modern Ev Dekorasyonu Örnekleri

Modern mobilyanın ve modern dekorasyonun en önemli özelliği sadelik ve zamansız oluşudur. Daha dingin renklerin ve günlük materyallerin kullanıldığı modern mobilya ve modern dekorasyonda da tarzınızı yansıtmanız ve kalitenizi göstermeniz gerekiyor.

Weltew Home ile…

Genellikle, keten mobilya kumaşı, şönil mobilya kumaşı gibi daha kullanışlı ve silinebilir kumaşlar kullanan Weltew Home, özellikle 2021 mobilya sezonunda canlı ama bir o kadar da sade renkli mobilyalara yer vermiştir. Ahşap mobilya modellerinin ve ahşap detaylarının hakim olduğu mobilya seçeneklerinde dekoratif özelliklerinin yanı sıra, ergonomi ve rahatlık da ön plandadır.

Weltew Home Kimdir?

1996 yılında Bursa’da kurulmuş olan Weltew Home, yüksek üretim kapasitesi ve sürekliliği ile şu an özellikle modern mobilya ve modern ev dekorasyon ürünleri alanında trend belirleyici bir mobilya firması olmayı başarmıştır. Hem yurt içerisinde hem de yurt dışında satış yapan mobilya firması; Türk mobilyasının başarısını dünyaya tanıtmayı da başarmıştır.

Satış esnasında sunmuş olduğu ürün çeşitliliğinin yanı sıra satış sonrasında da ücretsiz olarak sunduğu teslimat ve mobilya montaj işlemleri ile de her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlayan firma aynı zamanda da 2 yıl garanti sağlamaktadır.