Reklam

Weltew Home| Eviniz İçin En Güzel Seçim

Weltew Home| Eviniz İçin En Güzel Seçim

img

Tüm ev dekorasyon ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Weltew Home mobilya markasını Masko'da bulabilirsiniz.

Weltew Home

Mobilya sektörü uzun bir zamandır en çok faaliyet gösteren ve üretim hacmine sahip olan firmaların başında geliyor. Bu nedenle de açılan veya kapatılan tüm firmalara baktığımız zaman ev dekorasyon ürünleri ve mobilyalar hemen hemen aynı tarzı yansıtıyor. Ama bazı devleşmiş markalar ve firmalar kendi uzman ekibi ile birlikte trendleri takip ederek tamamen özgün ve başarılı mobilya tasarımları ile diğer firmalardan ayrılarak müşterileri memnun etme yolunda ilerliyor.

Özellikle yaz sezonunun açılması, düğün sezonun gelmesi ve düğün paketlerinin oluşması ile birlikte mobilyacılara ve daha işlevsel mobilyalara akınlar başladı. İşte bu anlamda, modern tarzın yansıtan tamamen özgün olan ve hem de satış sonrası hizmetleri ile kendini gösterip yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlayan Weltew Home, ilk tercihiniz olmalı.

Eviniz İçin En Güzel Seçim

1996 Bursa İnegöl’de başlayan serüvenine şu an Türkiye’nin birçok yerinde devam eden Weltew Home, yüksek kapasiteli üretimi ile şu an mobilya sektöründeki en önemli firmalardan biri haline gelmeyi başarmıştır.

Tamamen dünya trendlerini takip ederek özgün bir tasarım alanı gerçekleştiren Weltew mobilya markası, kalite ve sağlamlığın yanı sıra şıklığı da ön planda tutarak yüzde yüz müşteri memnuniyetini oluşturmaktadır.

Ülke genelinde 460 satış noktası, 130 showroom, dünya pazarında ise 42 ülkede 139 satış noktası ile geniş bir pazarlama ve lojistik ağına sahip olan Weltew Home, 2017 yılında Turquality markası olmayı başarmış, dünya genelinde mağazalaşarak Türk mobilyasını tüm dünyaya tanıtmayı kendisine stratejik hedef olarak belirlemiştir.

Luxury mobilya, artdeco mobilya, avangard mobilya ve daha birçok mobilya tarzını bir arada bulabileceğiniz Weltew Home, Masko Mobilya Kenti 19A Blok No: 10’ da sizleri bekliyor.

Luxury yemek masasından art-deco koltuk takımına, avangard koltuk takımından kitaplığa; her şeyin bir arada kaliteli ve şık bir biçimde bulunduğu Weltew Home’a herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa, Weltew Home web sitesinden veya Masko Mobilya Kenti web sitesi olan masko.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.