Reklam

Vintage Yatak Odası Dekorasyonu

Vintage Yatak Odası Dekorasyonu

img

Daha romantik ve daha şık bir yatak odası stili hazırlamak istiyorsanız sizler de vintage yatak odası dekorasyonu tarzınızı evinize hazırlayabilirsiniz.

Vintage Yatak Odası Dekorasyonu son dönemlerin en popüler iç dekorasyon stillerinden biridir. Daha romantik ve daha şık bir yatak odası stili hazırlamak istiyorsanız sizler de vintage yatak odası dekorasyonu tarzınızı evinize hazırlayabilirsiniz.

Vintage Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl Hazırlanır?

Vintage yatak odası dekorasyonu için öncelikli olarak bir renk teması hazırlamalısınız. Genellikle modern vintage yatak odası dekorasyon stili için pastel tonlara ağırlık verilmektedir. Pembe, mavi, yeşil ve beyaz ile toprak tonlarını pastel olarak dekorasyonunuzun ana rengi olacak şekilde seçebilirsiniz.

Ayrıca yatak odası içerisinde yer alacak dolapların da yine bu tonlarda olması istediğinizi vintage etkisini oluşturacaktır.

Eski dönemi yansıtan retro eşyaların tamamı vintage dekorasyon stili içerisinde kullanılabilir. Yatak başlığı veya puflar ile komodin ile diğer yatak odası mobilyalarında eski dönemdeki klasik izlerin olmasına öncelik verin.

Vintage yatak odalarında her zaman sadelik ve romantik bir görünüm ön plandadır. Ancak vintage yatak odasının da kendine göre bir gösterişi ve şıklığı olacağını da unutmamalısınız.

Çiçekli kumaşlar, perdeler, halılar veya yatak örtüleri bu dekorasyon stili içerisinde ağırlık vereceksiniz detaylardandır.

Sivri hatlara sahip olan mobilyalardan uzak durmalısınız. Biraz daha ferforje ve yumuşak hatlı mobilyaları tercih ederek daha sade ve soft bir görünüm elde edebilirsiniz. Oval ve oymalı mobilyalar kesinlikle vintage yatak odası dekorasyonu içerisinde yer alması gereken parçalardandır. Ayrıca konfor ve şıklığı da göz önünde bulundurarak kendi stilinizi de yatak odası dekorasyonu içerisine ekleyebilirsiniz.

Tablolar, objeler ve aksesuarlar ile yatak odası dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Karyolanızı metal veya ahşap ve işlemeli modellerden yana yapabilirsiniz. Metal ferforje yataklar ise bu akımın ana parçaları arasında yer almaktadır.

Aydınlatmadan duvar dekorasyonuna kadar tüm detayların vintage dekorasyonu içerisinde bir bütünlük olması gerektiğini unutmamalısınız.

Vintage dekorasyon stilini tam anlamı ile yansıtabilmeniz için her zaman detaylara öncelik vermelisiniz. Çiçekler, ahşaplar, işlemeler ve dantel detayları istediğiniz romantik ve vintage dekorasyon stili için yeterli olacaktır.

Vintage yatak odası dekorasyonu için ihtiyacınız olan tüm mobilyaları Masko’da bulabilirsiniz.