Reklam

VİNTAGE MİNİ ARTIK BEBİSHROOM’DA

VİNTAGE MİNİ ARTIK BEBİSHROOM’DA

img

Vintage Mini, keyifli ve kolay kullanım özellikleri ile Bebishroom mağazalarında sizleri bekliyor.

Son zamanlarda sıklıkla kullanılan; hem çocuklar hem de ebeveynler için uygun bir kullanım alanı oluşturan Vintage Mini, Bebishroom mağazalarında sizi bekliyor. Minik dostlarımızın güvenliği ve eğlencesini ön plana çıkartarak keyifli seyahatlere ve eğlenceli dakikara arkadaşlık eden Vintage Mini birçok farklı özellik ve renk alternatifi ile size arkadaşlık etmek istiyor! 

Son dönemin en ünlü aracı herkesin de bildiği gibi elektrikli şarj edilebilir araçlar. Bu tip araçlar, hem genç hem çocuk hem de büyüklere hitap ediyor. Rahatlıkla kullanılan ve dünyada da fazlaca yaygınlaşmaya başlayan şarjlı araçlar; özellikle çocuklar için muhteşem bir konfor sağlıyor. Sıklıkla Avrupa ülkelerinde kullanılan bu tip şarjlı araçlar, son zamanlarda Türkiye’de kullanılmaya başlandı.

Üretim ağı her geçen gün genişleyen bu araçları, Türkiye’de bulmak da eskisinden daha kolay hale geldi. İşte Vingate Mini Araba’larında serüvene burada başlıyor.  Türkiye’nin bilinen en büyük çocuk-genç ve bebek odası üreticilerinden biri olan Bebishroom mobilya markası, Vale Moto markasının, Avrupa bayiliğini aldı. 

Birbirinden güzel vintage tarzındaki şarjlı araçların satışının yapıldığı Bebishroom mağazasına gelerek mini şarjlı araçları daha yakından görebilir ve bu araçlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

Çocuklarınızın eğlenmesi aynı zamanda da muhteşem keyifli dakikalar geçirmesine yardımcı olacak Vintage Mini Araçlar ile onlara en güzel hediyeyi verebilirsiniz. Sıkıcı şehir hayatından uzaklaşarak gelişen teknolojiyi daha yakından keşfetmek artık bu araçlar ile çok daha kolay! Birbirinden farklı renk alternatifleri bulunan ve uzun şarj ömrü ile, basit ve uzun kullanım sağlayan Vintage Mini, şirin bir yolculukta yanınızda olacak en güvenli ve en sağlam arkadaşınız olabilecek özelliklerdedir. 

Birçok farklı özellik ile donatılan Vintage Mini, miniklerin en gözdesi olmaya hazır. Hem kız çocukları hem de erkek çocukları için uygun olan bu araç modelleri, Bebishroom mağazalarında sizi bekliyor. Sizler de Masko Mobilya Kenti’ne gelerek Bebishroom mağazasından kendinize ve minik dostumuza en uygun olan Vintage Mini’yi satın alabilirsiniz.