Reklam

Vettore Mobilya, En Konsept Ürünleri İle İzmir Modeko Mobilya Fuarı'nda

Vettore Mobilya, En Konsept Ürünleri İle İzmir Modeko Mobilya Fuarı'nda

img

Masko Mobilya Kenti'nde bulunan Vettore Mobilya İzmir Modeko Mobilya Fuarı'nda sizleri bekliyor.

1990 yılından beri faaliyet gösteren Vettore Mobilya, 25.00 m2 alanda ev ve otel mobilyaları üreterek toplamda 26 ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine destek vermektedir. Yurt içinde bulunan 41 mağazası sizlerle buluşan Vettore, gelişen tecrübe ve kurumsallaşması sayesinde hem yurt içinde hem de yurt dışında kendini göstermeyi başarmıştır. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile çalışan Vettore Mobilya, tüm bunların yanı sıra bir istihdam yaratarak ülkeye katkıda bulunmayı kendisine misyon edinmiştir.

Sektörün önce firmalarından olan Vettore Mobılya, İzmir’de her yıl düzenlenen Modeko Mobilya Fuarı’nda bu sene de 2020 koleksiyonunu sergileyecek. Konsept ürünlerini sizlerle buluşturacak olan Vettore Mobilya, 4 Mart ile 8 Mart arasında gerçekleşecek olan fuar da hem yurt içi hem de yurt dışı alıcıları ile buluşacak.

Sizler de fuara katılarak Vettore Mobilya’nın tüm ürünleri daha yakından görebilirsiniz. Eğer katılma durumunuz bulunmuyorsa Masko Mobılya Kenti’ne gelerek Vettore Mobilya mağazasını ziyaret edebilirsiniz.