Reklam

TÜYAP Mobilya Fuarı – Masko

TÜYAP Mobilya Fuarı – Masko

img

Masko’da yer alan birçok mobilya markası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sizleri bekliyor.

Türkiye’nin en büyük mobilya kenti Masko, içinde yer alan yüzlerce mobilya firmasıyla ihtiyacınız olan dekorasyonu yaşam alanlarınıza getirmektedir. Masko bünyesinde yer alan birçok marka, Avrupa’nın en büyük fuarı olan TÜYAP Mobilya Fuarı 2023’e katılım göstermektedir.

Mobilya Sektörünün Öncü Markaları

İstanbul Mobilya Fuarı’nda Türkiye mobilya sektörünün en güzel ürünleri sergilenecek. Her yıl yerli ve yabancı birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar, bu yıl da Türk mobilya sektörünün öncü markalarıyla yankı uyandıracak.

Ülkemizin önde gelen mobilya markalarını içinde barındıran Masko, birçok markasıyla TÜYAP Mobilya Fuarı’nda yer alacak. Bu markaların tamamı, en şık ve tarz ürünlerini sizler için sergileyecek. Farklı bakış açıları ve özgün dekorasyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Masko firmaları, özel koleksiyonlarıyla TÜYAP Mobilya Fuarı’nda yankı uyandıracak.

 

İstanbul Mobilya Fuarı Ne Zaman?

Birçok Masko markasının da en özel ve güzel tasarımlarıyla katılım göstereceği TÜYAP Mobilya Fuarı 2023, 24-29 Ocak tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleşecek. 

İstanbul Mobilya Fuarı 2023 Ne Zaman, Nerede ve Nasıl Gidilir?

Masko Mobilya Kenti’nde yer alan önemli birçok markanın da yer alacağı İstanbul Mobilya Fuarı, , 24-29 Ocak 2023’te Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde aynı anda gerçekleşecek. 

Fuar merkezine E-5 üzerinden özel aracınızla ya da Söğütlüçeşme-Beylikdüzü metrobüs hattını kullanıp son durakta inerek kolayca ulaşım sağlayabilir, sektörün önde gelen markalarının en yeni ve en özel mobilyalarını inceleme fırsatı bulabilirsiniz.