Reklam

TÜRKİYE’DE ÖZEL ÜRETİM MOBİLYA SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

TÜRKİYE’DE ÖZEL ÜRETİM MOBİLYA SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

img

Masko Mobilya Kenti'ne gelerek firmalarımızın vermiş olduğu "kişiye özel mimarlık" hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Son yirmi yıl içerisinde mobilya sektörüne yön veren tüm firmalar, standart kalıpları kırarak özel üretime doğru yönelmeye başladı. Bu tür mobilya tasarımları genellikle kişilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yönetilen projelerden oluşuyor diyebiliriz. Müşteri ve üretici arasındaki ilişkiyi daha da güçlendiren ve aynı zamanda da verimi artıran bu çalışma biçimi, her iki taraf içinde oldukça iyi sonuçlar doğuruyor.

Kişiye özel üretim seçenekleri için Masko Mobilya Kenti’ne uğrayabilirsiniz!

Dünyanın en büyük mobilya çarşısı olarak adlandırılan Masko Mobilya Kenti bünyesinde barındırmış olduğu 778 tane firma ile İstanbul’da hizmet vermektedir. İçinde bulundurmuş olduğu mobilya firmalarının kalite ve güvencesi kendisi üstlenen Masko Mobilya Kenti, aksesuardan mobilyaya, aydınlatmadan halı ve perdeye kadar birçok firmaya ev sahipliği yapmaktadır. 

Peki ya Masko firmaları özel üretim gerçekleştiriyor mu?

Her türlü mobilya alanında faaliyet gerçekleştirecek olan firmaları bulabileceğiniz Masko’daki mobilya firmaları kişiye özel mobilya üretimi gerçekleştirmektedir. Bu tür mobilya modelleri ve dekorasyon projelerinde ilk önce alanında deneyimli olan iç mimarlar ile görüşerek hayal ettiğiniz mobilya ve dekorasyon projesini söylüyor daha sonrada işi tamamen onlara bırakıyorsunuz!


Ofis Projesi- Macitler Mobilya

Özel olarak geliştirilen mimarlık programlarında çalışan iç mimarlar sizlere hayal ettiğiniz dekorasyon projesini ve mobilya modelini üç boyutlu (3D) şeklinde sunuyor. Gerek gördüğünüz alanlardaki değişimler ile projenize üretime gönderiyor ve geriye kalan tek şey üretim sürecinin sonlanması oluyor. 

A’da Z’ye; ister bebek odası ya da çocuk odası, dilerseniz villa veya otel dekorasyon projesi alanında her türlü yardım ve mimarlık desteğini bulabiliyorsunuz.