Reklam

Stylewood Farkı İle Tanışın

Stylewood Farkı İle Tanışın

img

Masko Kenti'ne gelerek Stylewood markasının yaratmış olduğu harika ahşap ürünleri daha yakından inceleyebilirsiniz.

Bebekler daha dünyaya gelmeden, tatlı telaşları ve sorumlulukları gelir. Ebeveynler, herzaman çocuklarının sağlıklarını ve geleceklerini düşünür. Biz de Stylewood olarak sizin bu düşüncelerinize ortak olup bebekleriniz için sağlıklı hem de şık dekorasyonlar yaratarak evlerinize girmeyi planlıyoruz. Bu sağlıklı ve iyi geleceğe sahip olma sürecinde en önemli kriterin bebek odaları olduğunu bildiğimizden dolayı; biz de sizlere bu konuda oldukça iyi fikirler ve ürünler sunabiliriz. Stylewood, 2003 yılında kurulan Türk-Alman ortaklı bir mobilya markasıdır. Sektörün önde gelen firmalarından biri olan Stylewood, Ayancık Ahşap’ın 80 yıllık deneyimini Finger Joint teknolojisi ile birleştirerek doğal ahşaptan mobilyalar üretmekte ve kaliteli ürünler ortaya çıkartmaktadır. Siz de geleceğin mimarlarına; konforlu, şık ve bir o kadar da sağlıklı doğal bir alan sunmak istiyorsanız, sizleri Stylewood mağazalarımıza bekliyoruz.

AHŞAP VE ÇOCUK SAĞLIĞI


Neden ahşap? Ahşap neden sağlıklıdır? Neden kullanılmalıdır? İşte bu soruların cevabı her anne-baba için oldukça önemlidir. Stylewood ailesi olarak bizler de bu soruların cevaplarını en güzel, ürünlerimizle verdiğimize inanıyoruz. Ama şimdi kısaca açıklamak gerekirse, ahşap yüzyıllardır kullanılan en önemli dekorasyon malzemelerinden birisidir. Çünkü ahşap doğal ve sağlıklıdır. Stylewood firması da, iyi tasarımcılarla birlikte ürünlerinin içinde hiç katkı maddesi barındırmayan bebek ve genç odaları tasarlıyor. Bakteri tutmayan, sıcağı ve soğuğu hissettirmeyen yapısıyla birlikte, üretim sürecinde kullanılan hiçbir maddede kansorejen herhangi bir kimyasal kullanmıyoruz. Bu nedenle mağazalarımızda bulunan her ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

GENÇ ODASI SEÇENEKLERİMİZ

Mobilya sektörünü ve teknolojiyi harmanlayıp da doğal ve kaliteli şeyler üretirken gençlerimizi de unutmak olmazdı tabi ki. Bu sebeple, birbirinden farklı renk seçeneği ve modelleriyle gençlerimiz de düşünüp onların ihtiyaç ve isteklerine uygun genç odası takımları tasarlayıp piyasaya sunduk. Bir sanat olan ahşapçılığı gençlerimize uyarladığımız zaman birbirinden renkli ve güzel sonuçlar kazandık. İstediğiniz ürünlerden genel bir dekorasyon yapma opsiyonuna sahip olduğunuz takımlarımızı, Stylewood mağazalarımıza gelip yakından inceleyebilir ya da Steylewood internet sitemizden bizlere ulaşabilir ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Her zaman sağlıklı günlerde kullanmanız dileği ile.