Reklam

Stor Perde Seçimi

Stor Perde Seçimi

img

Masko'da stor perde tasarımı ve satışı yapan perde firmalarını ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Özellikle modern ev dekorasyonlarında kullanılan stor perde modelleri, gün ışığını içeri yansıtmaması, kullanımı ve kolay temizliği olması nedeni ile son yılların moda perdesidir. Kendine has kornişin tavana montelenip stor perdenin de bu kornişe asılmasıyla kurulumu yapılır.

Perde yapılacak pencerenin ve duvarın ölçüsü düzgün alınmalı ve bu ölçüler doğru şekilde tasvir edilmelidir. Stor perde seçimi yapılırken duvarın rengi ve ev içindeki mobilyaların ve diğer aksesuarların uygunluğuna dikkat edilmelidir.Sade ev dekorasyonunun ayrılmaz bir parçası olan stor perde modellerinde ,çok fazla süse bağlı kalmamalı; sade seçilmelidir. 

Tüm bunlarla birlikte stor perde alırken direkt asacağınız yerin ölçüsünde perde almanız gerekiyor. Yoksa stor perde modelini herhangi bir şekilde kısaltma veya uzatma işlemi yapamıyorsunuz.

Masko Mobilya Kenti’nde perde tasarımı ve perde satışı gerçekleştiren firmalara uğrayarak stor perde modelleri hakkında daha detaylı bilgi alabilir aynı zamanda da stor perde modellerini daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.