Reklam

STARMOBİ| GÖSTERİŞLİ MOBİLYALARIN TEK ADRESİ

STARMOBİ| GÖSTERİŞLİ MOBİLYALARIN TEK ADRESİ

img

İstanbul Masko Mobilya mağazalarından biri olan Starmobi mobilya firması; şık ve gösterişli mobilyaları ile sizleri bekliyor.

Herkes evinin yanı kendi yaşam alanının daha şık ve daha işlevsel bir görüntüde olmasını ister. Bu nedenle de yeni evlenirken veya evine daha farklı bir düzen oluştururken dekorasyona çok fazla önem verir. Özellikle son zamanlarda artık herkese ve her düşünceye, zevke uygun mobilyaların çok daha fazla üretilmesi ile birlikte; mobilya çeşitliliği de doğru orantıda artmış oldu. Bizler de bu yazımızda hem kaliteli mobilyalar üreten hem de şıklığı ile adından sıkça söz ettiren; mobilya devlerinden biri olan Starmobi mobilya markası hakkında bilgi vermek istiyoruz. Şimdi gelin birlikte Starmobi’yi tanıyalım.

Starmobi..

Her geçen gün ürün ağını genişleten ve güncel mobilya trendlerini yakından takip eden Starmobi mobilya firması, 1981 yılından itibaren mobilyacılık hayatına devam etmektedir. Kurulduğu andan itibaren hep daha iyi olmak için çabalayan mobilya markası, 1990 yılında ilk showroomunu açmıştır. Her gün, bir diğer günden daha fazla deneyimlenerek mobilya sektörüne adını altın harfler ile kazıyan Starmobi, ev dekorasyon ürünleri ve mobilyaları alanında da kendini kanıtlamıştır.

Yemek odası, oturma odası, salon takımı, yatak odası takımı gibi birçok temel ihtiyaca karşılık veren Starmobi mobilya, aynı zamanda da projeler gerçekleştirmektedir. Kişiye ve mekana özel olarak yapmış olduğu bu dekorasyon tamamen uzman ve kaliteli işler çıkartan iç mimarlar ile tasarlanmaktadır. Bununla birlikte de ücretsiz iç mimarlık desteği veren Starmobi, sizlerin isteği doğrultusunda çözümler üretmektedir. 

Nereden Bulabilirim?

Dünyanın en büyük mobilya sitesi olan Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Starmobi mobilya mağazası, Masko’daki showroomunda tüm istek ve ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. İstanbul Masko Mobilya mağazalarından belki de en çok ziyaret edilenlerinden biri olan Starmobi, gösterişli, klasik ve luxury tarzdaki mobilyaları sayesinde bütüncül uyumu ve dekorasyonu oluşturmanıza yardımcı olacaktır. 

Eğer İstanbul Masko Mobilya Kenti’ne herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa, starmobi.net adresinden veya masko.com.tr adresiinden güncel Starmobi ürünlere ulaşabilir ve mağaza ile iletişime geçerek teknik destek ve hizmet alabilirsiniz.