Reklam

ŞIK AHŞAP DETAYLAR | ODAK MOBİLYA

ŞIK AHŞAP DETAYLAR | ODAK MOBİLYA

img

Odak Mobilya, şık ve kaliteli ahşap ağırlıklı mobilya modelleri ile Masko Mobilya Kenti'nde.

Çok uzun zamandan beridir Türk mobilyası, yurt dışında çok büyük bir rağbet görmeye başladı. Bu rağbet sayesinde, yurt dışına açılan Türk mobilyası da gerekli değişim ve dönüşümleri alarak ülkemize geri döndü.

Modern tarzdan, moderne uç bir örnek olan luxury tarza kadar her alanında kendini geliştiren Türkiye mobilya firmaları, vermiş olduğu mobilya desteğinin yanı sıra yanı anda da ev dekorasyonu alanında fikir ve projelerini de geliştirdi. İşte bu gelişim, değişim ve trendlerin sonucunda ortaya çıkan yeni akımlar, Odak Mobilya tarafından en şık ve kaliteli şekilde, Masko Mobilya Kenti’nde sizlere sunulmaktadır.

1970’li yıllara dayanan özgeçmişi ile İstanbul’da bulunan fabrikasında sizlere hizmet veren Odak Mobilya, hem ülkemizdeki hem de dünyadaki trendleri takip ederek sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. El işçiliğine dayalı olarak hizmet standartlarını sürdüren Odak Mobilya, kendi tasarımı olan mobilya ve aksesuar modellerinde, yüzde yüz kaliteli işçilik kullanmış ve en özel malzemelerden hazırlanan mobilyaları, kullanımınıza sunmaktadır. 

Aynı zamanda da Odak Home, mobilya aksesuarlarının öneminin farkında olduğundan dolayı, seçkin dünya markalarını bünyesinde barındırmaktadır. 

Seçkin Mobilyalarda Ahşap Kullanımı 

Ahşap, insanlık tarihinden beri en çok kullanılan mobilya ve inşaat malzemelerinin başında geliyor. Gerek sağlamlığı gerekse de şıklığı ile mobilyacılık sektörünün göz bebeklerinden biri olan ahşap, aynı zamanda da son zamanlardaki en şık mobilya ve aksesuar modellerinin baş rolünde bulunuyor.

Ahşap masa, ahşap yemek odası, ahşap koltuk takımından tutun da ahşap sehpaya kadar her ürünü bünyesinde barındıran Odak home mobilya firması, farklı bir atmosfer yaratmak adına uzman iç mimarlarına özel olarak mobilya ve aksesuar tasarımı yaptırmaktadır.