Reklam

Selim Kaya Farkı Masko Mobilya Kenti'nde

Selim Kaya Farkı Masko Mobilya Kenti'nde

img

“Farklılaşan mobilya sektörünün, en önde isimlerinden biri olan Selim Kaya, tasarlamış olduğu mobilyalar yaşam alanlarınıza doğallığı katıyor.”

 SELİM KAYA İŞ GÜCÜ İLE…

Sürekli değişen mobilya sektöründe tasarlarken eğlenebilmenin, üretirken büyüleyebilmenin tadına varıldığından beri, Selim Kaya'nın bu işin en iyisi olduğu ve zirveden hiç inmeyeceğini de anlamış olduk. Selim Kaya markası adı altında tasarlanıp satışa sunulan tüm ürünlerin gurur ile arkadasında duran Selim Kaya firmasının en önem verdiği şey müşteri memnuniyeti.

Amaçları 2008’den bu yana hiç değişmeyen ve bu yolda oldukları sürece baki kalacağını söyleyen marka, sizin için en iyisini yapmayı hedefliyor.  Selim Kaya, sizlerin memnuniyet çatısı altında, endüstriyelleşmenin doruğa çıkmış olduğu bu dönemde, bütün yaşam alanlarında farklı izler bırakarak hayatınızda olmak ve “Selim Kaya iş gücü ile” gelecek nesillere yeşil alanlar bırakmak istiyor. 

NEDEN AHŞAP KULLANIMINA ÖNEM VERİYORUZ?

Ahşap, genel olarak doğallığın simgesidir. Hızlı gelişen ve değişen hayatlardan sıkılan insanlar hayatlarında bir kaçış olarak mobilyada doğallığı ararlar. Bu nedenle de ahşap onlar için en ideal hammaddedir. Selim Kaya da bunu savunduğu ve buna inandığı için temel olarak ahşap üzerinde çalışmalar gerçekleştiriyor. Çünkü Selim Kaya, "ahşap her zaman yaşanmışlıkların izlerini taşır" düşüncesi ile yolan çıkan bir marka. Birbirinden farklı ağaç çeşidinden üretilen ahşaplar, o ağacın yıllar boyu ve hatta yüzyıllar boyu yaşayıp da şahit olduğu şeyleri bize de fısıldar. 

Bunun yanı sıra Selim Kaya koleksiyonunda bulunan koltuk takımları, yemek odası takımları ya da yatak odası takımlarını oluştururken ahşabın yanında doğal metalleri ya da derileri de kullanılıyor. En güzel kombinasyonların yakalandığı bu tasarımlar özellikle evlerinde farklı konseptler oluşturmak isteyen müşterilerin en çok tercih ettiği tasarımlar arasında yer alıyor.

Oluşturulan bütün mobilyaların tasarımları tamamen Selim Kaya firmasına aittir ve işini en iyi şekilde yapan uzman kadro ile birlikte imalleri de firma tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu sebeple de hayal ettiğiniz veya yapmamızı istediğiniz her şeyi biz sizler için ve sadece size özel üretmektedirler. “Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim” mottosu ile adım attılan bu yola hız kesmeden devam ediyorlar.

PEKİ SADECE AHŞAP MI?

Oluşturulan  çizgi içerisinde tasarlanan ve üretilen ürünlerin tamamı ahşaptan oluşmamaktadır. Farklı zevk ve farklı dünyalara da sihirli parmakları ve sihirli fikirleri ile dokunmak isteyen Selim Kaya'nın genellikle yemek odası takımları ve koltuk takımlarında doğal metaller ve derilerin de ağırlıklı olduğu tasarımlar mevcuttur. Her eve veya her ofise girdiğimiz için Selim Kaya markası, global pazarda kendini gösterip yer edinmeye başlamış ve hızla gelişen alanında lider bir firma olmuştur.

Vizyon ve misyonlarındanasla ayrılmadan, yaratmış oldukları kurumsal çizgimizden vazgeçmeden sadece “müşteri memnuniyeti” olgusuna önem vermektedirler.

FARKLI TASARIMLARIMIZI GÖRMEK İÇİN SELİM KAYA'YI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Herhangi bir tasarım veya düşünceniz var ama bunu paylaşmak çekiniyor ya da “bu düşünce çok uçuk kesinlikle gerçekleştirilmez” diye düşünüyorsanız sizleri dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Selim Kaya mobilya mağazasına bekliyoruz. Sizin düşünceleriniz bize ilham verecek ve hayal ettiğiniz bütün mobilyaları, mobilya gruplarını hep birlikte üreteceğiz. 

Daha fazla model ve çeşitlerimizi yakından incelemek için mağazalarımıza uğrayabilir veya bizi sosyal medya ya da internet sitemizden takip ederek güncel olan ve sürekli güncellenen modellerimizi görebilirsiniz.

Değerli müşterilerimiz; siz hayal edin, Selim Kaya gerçekleştirsin.