Reklam

Salonlarda kış esintisi!

Salonlarda kış esintisi!

img

Kış aylarında salon dekorasyonu nasıl yapılmalı?

Kış aylarının kapıya dayandığı şu günlerde salon dekorasyonları da değişmeye başladı. Mevsimlerin dekorasyona etkisi oldukça yüksek. Dolayısıyla mevsim değişikliklerinde dekorasyon bazında da bazı değişiklikler meydana geliyor. Bu değişiklikleri evinizin her odasında gerçekleştirebilirsiniz. 

Fakat evlerimizin en çok kullanılan ve vakit geçirilen odası olan ''Oturma odası dekorasyonlarında kış dekorasyonu nasıl hazırlanır?'' diyorsanız aşağıdaki maddeleri oturma odanızda uygulamanız yeterli olacaktır.

Turuncu ve toprak rengi

İlk olarak sonbahar ve kış dekorasyonunda oturma odanızda bazı renklere yer verebilirsiniz. Bu renkler sayesinde oturma odanızda kış ve sonbahar havası esecektir. Bu renkler ise turuncu ve toprak gibi kahverengi tonlarıdır. Oturma odanızın duvarlarında bu renklere yer verebileceğiniz gibi çeşitli aksesuarlarda da bu renkleri kullanabilirsiniz.

Kadife kumaşlar...

Dekorasyon için mobilya grupları oldukça önemli bir yere sahiptir. Nitekim oturma odası dekorasyonunuz da kış mevsiminde mobilya grubu seçerken bazı hususlara dikkat etmelisiniz. Örneğin kış ve sonbahar mevsimi soğuk geçeceğinden mobilya gruplarınız da sıcak tutacak kumaşlara yer verebilirsiniz. Bu kumaşlar arasında en popüler olanı ise kadifelerdir. Ayrıca birçok farklı renkte kadife modeli bulunmaktadır. Oturma odası dekorasyonunuza uygun bir renkte bir kadife modeli seçerek mobilya gruplarınız da kış havasına katılabilirsiniz.

Zevke göre halı seçimi

Son olarak ise kış dekorasyonunda en çok kullanılan dekoratif ürün halılardır. Halılar evin her odasında kullanıldığı gibi en çok oturma odası seçimi sırasında zor karar verilmektedir. Kış dekorasyonlarında oturma odasında açık ve kapalı , sade veya desenli halılara sizlerde yer veriniz.