Reklam

RİTMİK MOBİLYA - LENOVO TABLET KAMPANYASI

RİTMİK MOBİLYA - LENOVO TABLET KAMPANYASI

img

Ritmik Mobilya'nın tablet kampanyasından faydalanmak için Ritmik Masko mağazalarına davetlisiniz.

Ritmik Mobilya

Soyserin Grup 1987’de başladığı üretim hayatına kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden 35 yıldır devam etmiş ve bugün sektörün liderleri arasındaki yerini almıştır. Genç, çocuk, bebek odaları; ahşap ranza ve yatak grupları olmak üzere üretim yelpazesini gün geçtikçe büyütmekte ve her geçen gün siz müşterileri için daha kaliteli ve kullanımı kolay ürünler geliştirmektedir. 

52.000 metrekare alana sahip firmamız, 30.000 metrekare kapalı alanda son teknoloji ile donatılmış makine parkurunda üretim yapmaktadır. Çalışmaya başladığımız günden itibaren müşteri memnuniyetini esas alan firmamızın vermiş olduğu hizmet, ürünümüzün tüketiciye ulaşmasından sonra da “satış sonrası hizmetleri” ile devam etmektedir.

 Üstün teknik bilgimiz ve 35 yıllık tecrübemizin ürünü olan her bir parça ürünümüzde konfor ve sağlamlık kadar insan sağlığı da düşünülmüştür. Yurt genelinde bini aşkın satış noktası ve güvenilir servis ağı ile ürünlerimizi size ulaştırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 

Bunun yanında onlarca ülkeye ihracat sağlayarak Türk ekonomisine katkıda bulunmaktan gurur duyarız. Ebeveynlerin ve çocuklarının beklentilerini karşılamak adına uzman arge ve tasarım ekibi tarafından tasarlanmaktadır.

Bebek, çocuk ve genç odası mobilyalarını tasarlarken; ebeveynlerin en değerli varlığı olan çocuklarının güvenliğini, huzurunu ve konforunu sağlayacak bilinçle hareket ediyoruz. Hayalleri olan çocuklar yetiştirmek için odalarının bir köşesinde hep olacağız. 

Sağlıklı, yaratıcılık seviyesi yüksek, mutlu nesiller yetiştirmek dileğiyle...

Lenovo Tablet Kampanyası Şartları Nelerdir? 

Tablet hediye kampanyası 11 Nisan 2022- 30 Nisan 2022 arası mesai bitimine kadar geçerlidir.  Kampanya kapsamındaki ürünlerden Liste fiyatlar üzerinden 15.000 TL (KDV dahil) tutarında Genç Odası ürün gruplarından, tek seferde yapacağınız alışverişlerde; 1.500 TL değerinde Lenovo tablet hak edeceksiniz.

Kampanya fiyatlı ürünler tablet kampanyasına dahil değildir.

Bu kampanya var olan veya gerçekleştirilecek diğer kampanyalar ile birleştirilemez.