Reklam

Piraye Mobilya'nın Başarı Hikayesi

Piraye Mobilya'nın Başarı Hikayesi

img

Tüm ev ve ofis mobilyaları alanında sonsuz başarıya imza atmış Piraye Mobilya'ya Masko'ya uğrayarak ziyaret edebilirsiniz.

Başarılı olmanın anahtarı nedir?

Mobilya sektöründe başarılı olmak diğer sektörlere göre daha zordur. Çünkü değişen ve gelişen teknoloji aynı zamanda trendleri etkilediği için trendlerde mobilya sektörünü etkilemektedir. Bu nedenle her zaman tetikte ve tedbirli olmak gerekir. Ama sadece gelişimleri takip etmek de tek başına yeterli olmayacaktır. Asıl kilit nokta, bu değişimleri uzman bir ekip ve can suyu ile iyi bir ürün haline getirmekten geçer. İşte Piraye Mobilya 50 yılı aşkın bir süredir mobilya sektöründe tam olarak bunu yapıyor. Lüx country tarzın Türkiye’deki en büyük temsilcilerinden olan Piraye Mobilya, tasarlamış ve üretmiş olduğu mobilyaları siz değerli müşteriler ile buluşturuyor.

Kısıtlı teknolojik imkânlar ile başladığı süreçte ilk önce ofis mobilyaları alanında çalışan Piraye, daha sonra edinmiş olduğu bilgi ve deneyimler ile ev mobilyası alanına yönelmiştir. Bu alanda da kendisini büyük ölçüde kanıtlayarak yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile sektörde adını büyük harfler ile hafızalara kazımıştır diyebiliriz.

Koltuk takımından tutun yatak odası takımına, tv ünitesine, makam koltuğuna kadar uzanan ürün seçeneklerine sahip olan firma Türkiye’nin birçok yerinde bayilikleri ile müşterilerle buluşmaktadır. Luxury tarza tasarlamış olduğu ev ve ofis mobilyalarını revize etme ve isteğe göre boyutlandırma özelliği sayesinde Piraye Mobilya diğer firmalardan biraz daha öne çıkmıştır. Piraye’nin diğer bir özelliği ise tamamen ücretsiz olarak verdiği iç mimar desteğidir. Bu destek sayesinde ev dekorasyonu yapmadan önce evinizin en şık hallerini iç mimarlar sayesinde görebilirsiniz. Tasarımından kurulumuna kadar Piraye Mobilya her şey ile ilgilenecektir.

Piraye Mobilya’yı Nerede Bulabilirsiniz?

Ofis Mobilyaları alanında gösterilen başarı ve yeniliği ev mobilyaları alanında da Lüx Country Mobilya ürün modelleriyle de devam ettirerek etkin bir marka olmak hedeflenmektedir. Modern mobilya tekniklerini en verimli şekilde kullanarak sektörün en çok tercih edileni olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek yurt içi ve yurt dışında etkin ticarette rol oynamak için hizmet etmeye devam eden Piraye’yi dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’nde bulabilirsiniz. Masko’ya geldiğiniz zaman tüm dekorasyon ürünlerimizi görebilir ve aynı zamanda da iç mimarlarımız ile tanışarak detaylı bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer Masko’ya ulaşım imkanınız bulunmuyorsa Masko’nun internet sitesinden veya Piraye Mobilya’nın internet sitesinden güncel ürünlere ulaşabilirsiniz.