Reklam

PİRAYE MOBİLYA-CUMBA MOBİLYA | DOĞAL AHŞAP MOBİLYALAR

PİRAYE MOBİLYA-CUMBA MOBİLYA | DOĞAL AHŞAP MOBİLYALAR

img

Doğal ahşap mobilya üretimi Piraye Mobilya, Masko Mobilya Kenti'nde sizlere hizmet vermektedir.

Yarım asrı aşkın bir süredir devam eden mobilyacılık hayatı… Eşsiz mobilya tasarımları… Ve son olarak da yüzde yüz müşteri memnuniyeti…

Tarihi oldukça eskiye dayanan Piraye Mobilya, sektör hayatına başladıktan sonra; çok hızlı adımlarla yükselerek etkin bir rol oynamayı başarmıştır. İlk önceleri ofis mobilyaları alanında hizmet vermeye başlayan Piraye Mobilya, daha sonraları üretim ve tasarım ağını genişleterek ofis dekorasyonundan ayrı olarak ev dekorasyonu da yapmaya başlamıştır. 

Kendi üretmiş olduğu, tasarlamış olduğu mobilya modelleri ile ön plana çıkan Piraye Mobilya, doğal olanın evlerimize girmesini ve bizlerle buluşmasını sağlamıştır. 

Genellikle ahşap mobilya modelleri ile ön plana çıkan Piraye Mobilya, masif ahşap mobilya modelleri ve doğal modelleri ile müşterilerinin memnuniyet seviyesini her zaman en üst seviyede tutmaya devam etmektedir. 

Kalite, konfor ve şıklığı elden bırakmayan bir anlayışla ürün yelpazesini her an bir adım öteye taşıyarak genişleten Piraye Mobilya, aynı zamanda da ücretsiz iç mimarlık desteği ile mobilya sektöründe önemli rol oynamaktadır. 

Hem yurt içinde hem de yurt dışında faaliyetlerini sürdüren Piraye Mobilya, Masko Mobilya Kenti’ndeki mağazasında sizlere hizmet sunmaktadır.