Reklam

Özel Yaşam Alanlarına Weymo Dokunuşu

Özel Yaşam Alanlarına Weymo Dokunuşu

img

Weymo; avangard, klasik ve art-deco tarzını mobilyalardaki aynası. Farklı koleksiyon ve projeleri ile Weymo Masko'da sizleri bekliyor.

 “Kendini yenileyen ve vizyon sahibi genç tasarım ekibimizle sizler için konut değil yuva tasarlıyoruz” misyonu ile yola çıkmış olan Weymo markası, kişilere özel tasarlamış olduğu koleksiyonlarla mobilya alanındaki özelleştirmenin lider markası olmuştur. Üç kuşaktır sürüp gelen yönetimlerinde her kuşakta daha da farklılık kazanıp gelişim ve dönüşümü yakından takip eden Weymo; klasik, avangard ve art-deco tarzının liderleri arasında gelmektedir.

Weymo; yemek odası, yatak odası, koltuk takımı ve detaylarla evinizi daha güzel hale getirecek olan aksesuarlar üretmektedir. Kişilerin tamamen istek, ihtiyaç ve zevklerine uygun olarak kaliteli bir iç mimar kadrosu ile tasarlamış olduğu koleksiyonlarında, klasik aynı zamanda da avangard bir yaklaşımı ana konu edinmiştir. Saraylarda kullanılan dekorasyonları andıran yaşam alanı koleksiyonları ile Weymo, müşterilerinin kendisini daha özel ve kaliteli hissetmesini sağlamış yüzde yüz müşteri memnuniyeti için sabah akşam durmaksızın çalışmıştır.

Koltuk Takımı, Yemek Odası, Yatak Odası ve Aksesuarlar

Ev dekorasyonlarında en fazla dikkat edilen alanlar elbette ki yatak odası, yemek odası ve salonlar oluyor. Bu nedenle de bu alanlarda kullanılan mobilyaların diğer alanlara göre biraz daha kaliteli ve aynı zamanda da farklı bir tasarıma ihtiyacı var. Zarafet ve şıklığın ön planda olduğu klasik, art-deco ve avangard tarzlardaki mobilyalar diğer tarzdaki mobilyalara göre biraz daha ustalık ve bilgi birikimi istiyor.

Weymo markası uzun yıllardır var olduğu mobilya sektöründe, gerek kendi neslinden gerekse izlenim ve takipleriyle edindiği deneyim ve bilgi birikimini mobilya tasarımlarına yansıtmayı başarmıştır. Yaşanmışlık ve şıklığın kaliteli bir yansıması olan Weymo koleksiyonları; planlı ve istekli bir üretim sürecinin sonuçlarıdır. Şıklığın yanına bir de konfor ve kullanışında eklendiği koleksiyonlarda kendinizden bir paça bulacağınız muhakkaktır.

Tasarım ve Projeler

Hem yurt içinde hem de yurt dışında iç mimarı tasarımlar ve projeler tasarlayan Weymo; ev, otel ve restoran projeleri gerçekleştirmektedir. Kişilerin tüm ihtiyaç ve arzularına karşılık vererek en kaliteli ve en uygun fiyatlı projeleri tasarlayan firma, tasarım ekibi ve müşteriler ile koordineli bir şekilde ilerlemektedir. Projelerin her alanında önemsenen ve fikir alışverişi yapılan müşteriler ile birlikte, kişilerin kendilerine en uygun olan alanlar 3d çizimler ile şekillendirilerek sunulmaktadır.

Sizlerde dünyanın en büyük mobilya sitesi olan Masko Mobilya Kenti’ne gelerek Weymo mobilya mağazasını ziyaret edebilir ve iç mimar desteklerinden faydalanabilirsiniz. Weymo, Masko’da bulunan 20A Blok’taki mağazasına ek olarak 11A Blok’a ikili yeni mağazasını açmıştır. Sizlerin sayesinde her geçen gün, bir öncekinden daha ileriye giden ve başarı merdivenleri tırmanan marka, farklı ve özgün tasarımları ile Masko’da sizleri bekliyor.