Reklam

ONLINE İÇ MİMARLIK DESTEĞİ NEDİR?

ONLINE İÇ MİMARLIK DESTEĞİ NEDİR?

img

Online iç mimar desteği nedir? Online iç mimarlık hizmeti neleri kapsar? Blog yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Yaşam alanlarının düzenlenmesi, ev dekorasyonuna önem verilmesi ve mobilya-aksesuar seçimi yapılırken eskiye nazaran çok daha fazla önem veriliyor. Bu da bizlerin iç mimarlık mesleğine ihtiyacımızı doğru orantılı olarak arttırıyor. İç mimarlık mesleği, bir yaşam alanında bulunan tüm düzenlemeleri yapan; estetik, işlevsel bir alan tasarlayan ve uygulamaya koyan kişilerce yapılan meslek ismine deniyor. 

Son zamanlarda daha çok karşımıza çıkan iç mimarlık mesleği, zamanın değişmesi ve teknolojinin gelişmesi ile artık online iç mimarlık desteği veya online iç mimarlık hizmeti olarak değişmeye de başladı. Masko Mobilya Kenti’nde, Masko mağazaları tarafından verilen ücretsiz iç mimarlık desteğinin online ücretsiz iç mimarlık desteğine dönüşmesinin nasıl olduğunu ve online mimarlık desteğinin ne demek olduğunu blog yazımızda inceleyelim. 

Asortie- Kinidos Otel Projesi

Online iç mimarlık nedir? Online iç mimarlık nasıl yapılır? Online iç mimarlık aşamaları nelerdir? Ücretsiz online iç mimarlık desteğinden nasıl faydalanabilirim?

Ev dekorasyonu ve mobilya tasarımı alanında iç mimar desteği almak evinizde oluşabilecek kötü dekorasyonun önüne geçer. Bu nedenle de online iç mimarlığın vermiş olduğu, mimari destek ile ev dekorasyonu, ofis dekorasyonu, kafe dekorasyonu ve daha birçok alandaki dekorasyonlarınızı, istediğiniz şekilde güvenli ellere bırakabilir ve herhangi bir yere gitmeden uzman görüşleri ile oturduğunuz yerden bu hizmetten faydalanabilirsiniz. 

Online İç Mimarlık Hizmeti

Hem iç yaşam alanları hem de dış yaşam alanları için iç mimarlık desteği alabilirsiniz. Sadece tek yapmanız gereken hangi tarzda bir dekorasyon istediğinizi belirlemek ve yüzlerce Masko mağazası arasından size en uygun olan mobilya ve aksesuar mağazasını bularak iletişime geçmek. 

Ofis Ofis- Özel Makam Odası Dekorasyonu

Online iç mimarlık hizmetini şu şekilde sıralayabiliriz;

Proje oluşturma: En önemli ve en uzmanlık gerektiren aşama budur diyebiliriz. İç mimarınızın sizin için oluşturacağı mekanın estetik dokunuşlar ve aynı zamanda da işlevsel bir yapıda olması gerekiyor. Son zamanlarda daha sık bir şekilde kullanılmaya başlayan mimari uygulama ve programlarla 3 boyutlu bir şekilde projelendirilen dekorasyonunuz ve mobilyalarınız, 3D biçimde online alanda size ulaştırılacaktır.

Sıra iç mimarınızda: Daha kaliteli ve profesyonel bir alan yaratmak için yapılan projede sizin ve iç mimarınızın isteği doğrultusunda işlevsel ve estetik dokunuşlar yapılmalıdır. Bu sayede görülmeyeni görebilirsiniz. 

Polo Mobilya- Tema Ev Dekorasyon Projesi

Online İç Mimarlık Hizmeti Aşamaları

Başvuru: Masko firmalarımız ile iletişime geçebilir veya firmaların internet sitelerinde bulunan iç mimarlık başvuru formlarına, başvuruda bulunmanız gerekiyor.

Fotoğraf: Tasarlanacak ve projelendirilecek olan alanın fotoğraflarını çekerek iç mimara ulaştırmanız gerekmektedir.

Seçim: Firmadan sizin için projelendirilmesini istediğiniz mobilyayı seçmeniz ve iç mimarınıza belirtmeniz gerekiyor. Eğer tamamen kendinize ait bir mobilya tasarımı istiyorsanız, iç mimar ve tasarımcılar ile görüşerek, aklınızda bulunan mobilyayı detaylı bir şekilde anlatmanızda fayda var.