Reklam

ONDA MOBİLYA | MASKO SHOWROOMU İLE İSTANBUL'DA

ONDA MOBİLYA | MASKO SHOWROOMU İLE İSTANBUL'DA

img

Kişiye özel tasarımları ve iç mimarlık projeleri ile Onda Mobilya, Masko Mobilya Kenti'nde hizmet vermektedir.

Mobilya sektöründe adını duyurmuş ve aynı zamanda da başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Onda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti'nde bulunan showroomunda hizmet vermektedir. Mobilya satışının yanı sıra ücretsiz iç mimar desteği ve kişiye özel projeler ile de ön plana çıkıp rakip firmaları geri de bırakan Onda Mobilya, haftanın 7 günü açık olan bayisine sizleri de beklemektedir.


Tamamen özgün tasarımları ile çağdaş ev dekorasyonunda adını duyurmayı başaran Masko firması, farklı bakış açılarını bir araya toplayarak mükemmel ev dekorasyonları ve mobilya tasarımları yapmaktadır. 

Farklı tarzı ve özgün bakış açısı ile mobilya tasarımını sizlerle buluşturan Onda Mobilya, modern mobilya modelleri üzerine uzun süredir çalışmaktadır. 1999 yılında kurulan Onda, kaliteli tasarım ürünleri ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla yola çıkmıştır.

Kişiye özel tasarım ve iç mimari proje yaparak yaşam alanlarını huzurlu yuvalara taşıyan Onda, dünyanın en iyi markalarından biri olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemektedir. 

Oturma gurubu , yatak odası, yemek odalsı , mermer yemek masası, Koltuk takımı, köşe koltuk,Tv Duvar Ünitesi, Wood Furniture , Ağaç ve Kütük mobilya, berjer, chester ve mobilya ev aksesuarlarında özgün tasarımlar Onda Design - Onda Mobilya'da sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Onda Mobilya Masko Mobilya Kenti'ndeki Showroomuna Bekliyor

Mobilya sektöründe adını duyurmuş ve aynı zamanda da başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Onada Mobilya, dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti'nde bulunan showroomunda hizmet vermektedir.

Oturma gurubu , yatak odası, yemek odalsı , mermer yemek masası, Koltuk takımı, köşe koltuk,Tv Duvar Ünitesi, Wood Furniture , Ağaç ve Kütük mobilya, berjer, chester ve mobilya ev aksesuarlarında özgün tasarımlar gerçekleştiren Onda Desing- Onda Mobilya, sadece yurt içerisinde hizmet vermek ile kalmayıp aynı zamanda 6 tane kıtaya ihracat gerçekleştirmektedir. Mobilya satışının yanı sıra ücretsiz iç mimar desteği ve kişiye özel projeler ile de ön plana çıkıp rakip firmaları geri de bırakan Onda Mobilya, haftanın 7 günü açık olan bayisine sizleri de beklemektedir. 

Müşteri memnuniyetini kendisine misyon ve vizyone edinen firma, Masko Mobilya Kenti 10 A Blok No: 27 - 29 adresinde sizleri ziyarete bekliyor. Aynı zamanda da İstanbul İkitelli'de bulunan Masko Mobilya Kenti'ne herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa Masko'nun kendi web sitesinden veya Onda Mobilya'nın internet sitesinden güncel ürünlere ulaşabilirsiniz.