Reklam

ÖĞRENCİ EVİNİN OLMAZSA OLMAZ DEKORASYON FİKİRLERİ

ÖĞRENCİ EVİNİN OLMAZSA OLMAZ DEKORASYON FİKİRLERİ

img

Öğrenci evi ihtiyaçlarının başında, mobilyalar geliyor. Yazımızda, şık ve aynı zamanda fonksiyonel öğrenci evi dekorasyonunu nasıl yapabilirizi anlattık. Hepsi Masko Mobilya Kenti'nde.

Öğrenci evi veya bekar evi dediğimiz zaman hepimizin aklına aynı ev dekorasyonu geliyor olabilir. Ancak son zamanlarda ev dekorasyonlarının ve oda dekorasyonlarının insanlar üzerindeki etkisi fark edilmeye başlandığından beri üniversite okumak için şehir dışına giden veya üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler evlerine ve odalarına maksimum dekoratiflik katarak kendilerini daha motive edecek bir alana dönüştürüyor. Gelin birlikte bu blog yazımızda, öğrenci evi dekorasyonu için ihtiyacımız olan mobilyalar hakkında bilgiler öğrenelim.

1- Rahat Bir Koltuk

Öğrenci evlerinin demirbaşı sayılabilecek en önemli mobilya elbette ki koltuk. Genellikle koltuk takımı olarak kullanılmak ile birlikte ikili koltuklar veya üçlü koltuklar kullanılıyor. Geniş arkadaş grubu olduğu düşünüldüğü zaman ve sınav vakti geldiğinde buluşmalar düşünüldüğü zaman öğrenci evleri için en uygun olabilecek koltuklar köşe koltuk takımları diyebiliriz. Daha az yer kaplayacak, derli toplu bir yapıda olan ve diğer bir adı L Koltuk olan köşe koltuk takımları, modern görüntüsü ile stil katacak; işlevselliği ile de küçük alanı daha iyi yönetmenizi sağlayacaktır.

2- Fonksiyonel Bir Çalışma Alanı

Öğrenci evi dekorasyonu ve öğrenci evi ihtiyaçları düşünüldüğü zaman en çok ihtiyacınız olan şey elbette ki motivasyonu yüksek, kaliteli ve aynı zamanda da şık bir çalışma alanıdır. Sadece masa ve sandalye ile sınırlandırmanın yanlış olduğu çalışma takımına ek olarak kitaplık ve bir berjer ile çok konforlu bir alan yaratmanız mümkün.
Yorucu ve oldukça stresli geçebilecek olan sınav dönemlerinde masa başından ve sandalyenizden yorulunca, çalışma alanınızın yanında bulunanan berjerde dinlenerek tekrardan enerji toplayabilir ve eski formunuza dönebilirsiniz. (tabi çalışmaya geri dönmek şartı ile!)

3- Modern ve Dekoratif Kitaplık

Kitaplıklar, hem kitapların bir nevi koruyucusu hem de sergi alanıdır. Kitaplığınızda kitaplarınızı sergilerken aynı zamanda da kişisel dekoratif eşyalarınızı sergileyebilirsiniz. Modern ve şık bir kitaplık ile bunu yapmanız çok daha güzel! Stilini yansıtan şekilde dizayn edilmiş bir kitaplığa eşlik eden puf ya da dekoratif sepetlerle; kendi küçük okuma köşeni yaratmanız da aynı zamanda mümkün.

4- Kullanışlı Lambaderler

Kitap okurken veya ders çalışırken gelen yoğun avize ışığından rahatsız olanlardansanız, yerden yüksekliği olan lambaderler tam olarak sizin için uygun. Hem oldukça dekoratif görünen hem de kullanışlı olan lambaderler; daha yumuşak ve soft bir ışık yaydınları için sizi ve ortamınızı huzurlu bir şekilde ortaya çıkartacaktır.