Reklam

Ofis&Büro Mobilyalarının Tek Adresi; Çağın Ofis

Ofis&Büro Mobilyalarının Tek Adresi; Çağın Ofis

img

50. yılında da ergonomiden taviz vermeden tasarım odaklı ofis mobilyaları üreten Çağın Ofis Mobilyaları Masko Mobilya Kenti'nde!

1970 yılında Rıfat Sarı tarafından Çağlayan'da küçük bir marangoz atölyesi olarak kurulan Çağın Ofis,ürün çeşitliliğiyle ofislerinizde size özel bir çalışma alanı sunar.

Çağın Ofis, birçok tasarımı bünyesinde bulundurduğu Arge ekibi ile ürünlerini hayata geçirmektedir. Bunun yanı sıra mimar ve tasarım proje ekibiyle eğitim, sağlık, hastane, otel, firmaların genel müdürlük ve ofis tasarımları için gerekli olan tüm ürünlerin tedariklerini tek bir noktadan yönetmektedir.

Kızılay Ofis Projesi, Wino Workstations


Arge birimi tarafından yapılan tüm çalışmalar, uzun ve hassas araştırmalar sonucu elde edilen tasarımlar arasından seçilerek üretim aşamasına geçmektedir.

Tüm ürünlerinde tasarım & doğa ilişkisini ön planda tutarak sade, modern ve maliyet açısından en uygun planlama yapılmaktadır. Endüstriyel ürün tasarımı ile beraber Arge merkezinde oluşturulan numuneler arasından en uygun tasarım ürünü seçilerek Çağın Ofis Mobilyaları Fabrikası’nda üretime yapılmaktadır.

Wave Makam Takımı, Sonar Kanepe Takımı, Martis Yönetici Koltuğu


Çağın Ofis'i dünyanın en büyük mobilya sitesi olan Masko Mobilya 5A Blok No:13-15-17 adresinde bulabilir, dilediğiniz ürünlerle ilgili satış ekibinden destek alabilir, oluşturmak istediğiniz çalışma alanlarınızla ilgili proje ekibimizle özel projeler gerçekleştirebilirsiniz.

Çağın Ofis Mobilyaları'na resmi web sitesi olan www.caginofis.com adresinden ulaşabilir, kampanyaları yakından takip etmek için sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

www.caginofis.com

https://www.instagram.com/caginofis/

https://www.facebook.com/caginofismobilyalari

https://www.linkedin.com/company/caginofismobilyalari/