Reklam

Nubuk Kumaşlı Koltuklar Tercih Ediliyor Mu?

Nubuk Kumaşlı Koltuklar Tercih Ediliyor Mu?

img

Hem döşeme kalitesi hem de kumaşın uzun süreli kullanımı koltuk takımlarında nubuk kumaşının tercih edilmesinin nedenidir.

Nubuk Kumaşlı Koltuklar Tercih Ediliyor Mu? Koltuk kumaşı denildiği zaman akla ilk olarak gelen türlerden biri de nubuk kumaşlardır. Nubuk kumaşlı koltuk takımları genellikle chester tarzı koltuk modellerinde daha sık tercih edilmektedir. Ofis mobilyası içerisinde tercih edildiği bilinen nubuk kumaşlar ev dekorasyonu içinde de tercih edilmektedir. Hem döşeme kalitesi hem de kumaşın uzun süreli kullanımı koltuk takımlarında nubuk kumaşının tercih edilmesinin nedenidir.

Koltuk Takımında Nubuk Kumaş Kullanman Avantajları

Nubuk kumaşı koltuk takımlarında en fazla tercih edilen kumaş türlerinden biridir. Nubuk kumaşı uzun süreli bir kullanım sunmaktadır. Deri kumaş görünümüne sahip olan nubuk kumaş oldukça şık bir görünüme sahiptir. Doğal bir kumaş olduğu için de alerjik bir sorun da meydana getirmez.

Su geçirmez özelliğe sahip olduğu için ofis ve ev dekorasyonu için nubuk kumaşı tercih edilebilmektedir. Herhangi bir su veya sıvı döküldüğü zaman koltuk kumaşı sıvıyı emmez ve iç süngerine kesinlikle zarar vermez. Ayrıca nubuk kumaş üzerinden leke temizlemek de diğer koltuk kumaşı türlerine göre daha kolaydır.

Nubuk kumaşlı koltuklar tercih edilmektedir. Ancak avantajları kadar bazı dezavantajları olduğunu da söylemek mümkündür. Her ne kadar kolay temizlenebilme ve su geçirmeme özelliği ile ön planda yer alıyor olsa da tozu daha çabuk üzerinde tutabilmektedir. Nemli bir bez ile sürekli olarak koltuğun tozunu almak zorunda kalabilirsiniz.

Dayanıklılık yönünden deri kumaş ile benzer özelliklere sahiptir. Çabuk yıpranma veya yırtılma gibi sorunlar yaşamazsınız. Oturma izi ve eskime izi de nubuk kumaşta diğer kumaş türlerine göre daha az rastlanılmaktadır.

Kullanışlı ve uzun ömürlü bir yapıya sahip olan nubuk kumaş ayrıca geniş renk çeşitliliği ile de her dekorasyon stili içerisinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Göz alıcı bir şıklık ve rahatlık için sizler de özel bir koltuk kumaşı arıyorsanız seçiminizi nubuk kumaştan yana yapabilirsiniz.

Nubuk kumaşlık koltuk takımları için binlerce farklı modeli bulabileceğiniz Masko’yu tercih edebilirsiniz. İstediğiniz kumaş yapısına sahip en modern koltuk takımlarını en büyük mobilya kenti olan Masko’da en ekonomik fiyatlar alabilirsiniz.