Reklam

MUTLU UYANMANIN SIRRI; YATAK ODASI DEKORASYONUNDA DOĞRU RENK SEÇİMİ

MUTLU UYANMANIN SIRRI; YATAK ODASI DEKORASYONUNDA DOĞRU RENK SEÇİMİ

img

Mutlu ve huzurlu sabahlara uyanmak için, doğru yatak odası dekorasyonu yapmak çok önemli. Doğru renk seçimi ile doğru yatak odası dekorasyonu yapmak için birlikte blog yazımızı inceleyelim.

MACİTLER MOBİLYA-ASPENDOS YATAK ODASI TAKIMI

Yatak odaları, en fazla motivasyona sahip olduğumuz, fiziksel ve ruhsal olarak en çok dinlediğimiz alanların başında gelmektedir. Bu nedenle de oluşturacağınız yatak odası dekorasyonu ile hem kendinizi hem de ruhunuzu rahatlatarak gğne daha huzurlu ve mutlu başlayabilirsiniz. Yatak odası renkler nasıl olmalı, yatak odası dekorasyonu yaparken nelere dikkat etmeliyiz, dekorasyonda renklerin önemi nedir gibi soruların cevabını gelin birlikte inceleyelim.

Duvar ve Duvar Kağıdı Rengi Çok Önemli

Uyumak, tüm canlıların en temel ihtiyaçlarının başında geliyor. Bu nedenle de sağlıklı ve deliksiz bir uyku uyumak ve diğer güne zinde başlamak oldukça önemli. "Peki bunu nasıl yapacağız " diye soracak olursanız, cevap çok basit; dingin renkler ile dekore edilmiş bir yatak odası ile. 

Uykuya hazırlık sürecinde geçirdiğiniz vakit içerisinde veya yatak odanıza girdiğiniz zaman kendinizi mutsuz hissediyor veya sabah kalktığınız zaman pozitif enerji ile dolmuyorsanız, muhtemelen yatak odası dekorasyonunuzu yaparken yanlış renkler seçmişsiniz demektir. yatak odası dekorasyonu yapılırken, yatak odası takımları ile birlikte, yapılan dekorasyon renkleri ve beraberinde de duvar renkleri oldukça önem taşır. Hem bütünselliği ile hem de hissettirdikleri ile duvar rengi veya duvar kağıtları "duvarlar üstüme geliyor" sendromunu düzerinizden kaldırmalıdır.

CASTAMO MOBİLYA-MASERATİ YATAK ODASI TAKIMI

Sakin ve huzurlu bir sabah uyanmak istiyorsanız, kesinlikle turuncu ve kırmızı gibi enerjisi yüksek aynı zamanda da sıcak renklerden uzak durmanızda fayda var. Kırmızı yatak odası dekorasyonu veya turuncu yatak odası dekorasyonu enerjiyi yansıtacağından dolayı, özellikle uykuya geçiş sırasında, uykunuzu kaçırabilir ve uykusuz kalmanıza neden olabilir. Bu nedenle de eğer uyku problemi çekiyor ve uykuya dalma gibi bir sorun yaşıyorsanız; mavi yatak odası, kahverengi yatak odası veya yeşil yatak odası duvar kağıtlarına ya da duvar renklerine bakmanızda fayda var. Bu renk duvar kağıtları ve duvar renkleri size doğayı çağrıştırdığı için daha rahat ve huzurlu uyumanıza olanak verecektir.

Aynı zamanda da mavi duvar kağıtları, beyaz duvar kağıtları veya soft çiçek desenli duvar kağıtları da aynı etkiyi üzerinizde yaratabilir.

FM TASARIM- WİKİNG COUNTRY LAKE YATAK ODASI

Beyaz Kesinlikle Olmalı

Beyaz rengi, diğer renkler arasında en çok huzur veren ve en saf renk olarak adlandırılabilir. Bu yüzden de yatak odası dekorasyonu yapıyorsanız ve mutlu bir sabaha uyanmak istiyorsanız, beyaz yatak odası takımı almanızda fayda var. Ancak beyaz renk çok fazla kireleneceği düşünüldüğü için pek tercih edilmemektedir. Eğer siz de bu nedenle beyaz yatak odası takımı tercihinde bulunmuyorsanız, beyaz aksesuarlar ile yatak odanızı zenginleştirebilirsiniz. Örneğin, beyaz puflar veya beyaz berjer ile kendinize bir çalışma köşe oluşturabilir ya da beyaz tablolar ile duvarlarınızı renklendirebilirsiniz.

POLO MOBİLYA- DEFNE YATAK ODASI TAKIMI

Elbette ki dekorasyon ve daha ayrıntıya girersek yatak odası dekorasyonu yapmak bu kadar da kolay değil. Özellikle ekstra bir durumunuz var ise. Kullanacağınız, soft ve daha pastel renkler ile yatak odanızı daha huzurlu bir hale getirebileceğiniz gibi fazlaya kaçarsanız da sürekli uykunuzun geldiği bir ortam da yaratmış olabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak pastel tonların kullanıldığı bir dekorasyona sahipseniz, ahşap aksesuarlar ile bu havayı yumuşatabilir ve daha kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Ahşap detaylar son yıllarda ev dekorasyonunda en sık kullanılan malzemelerin başında geliyor. Ahşap ev dekorasyon ürününden tutun da, ahşap yatak odası takımına kadar her şeyi bulmanız mümkün.

Yapmanız gereken tek şey ise İstanbul İkitelli'de bulunan Masko Mobilya Kenti'ni ziyaret etmek. Masko'ya herhangi bir ulaşımınız bulunmuyor ise masko.com.tr adresinden yatak odası takımlarına, ev dekorasyon ürünlerine ve daha nice ev mobilyasına ulaşmanız mümkün.

ZEBRANO-ALMEDA YATAK ODASI TAKIMI